Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti hetente hányszor jártok...

Ti hetente hányszor jártok ki? -nem csak bulizni

Figyelt kérdés
Mondjuk találkozni a barátaitokkal, csak szimplán kiülni egy padra, es beszélgetni, vagy elmenni valahova, stb

2013. aug. 6. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Ebben a melegben egyszer sem.

Bár a kertbe azért kimegyek néha, de ott sem lehet sokáig megmaradni, csak este.

2013. aug. 6. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Ilyen melegbe nappal szinte sehova nem megyek, reggel el megyek a melóba 5-kor, d.u 2-ig ott vagyok, ott jó mert hüvös van, hazajövök és csak este fele megyek ki a haverokkal ki ülünk egy padra dumálgatni vagy akármi, ezt általában minden nap, de van mikor nem.
2013. aug. 6. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyszer sem. Nem is tudnék kivel,a barátaim eltűntek az életemből.
2013. aug. 6. 18:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Hetente kb. 3-4x elmegyek éjjel sétálgatni a Váci utca környékére.

Nagyon szívesen elmennék a barátaimmal csak úgy leülni valahova, de összesen 3x jött ez össze idén nyáron... Akárhova hívom őket, mindig van kifogás, és az a vége, hogy otthon Minecraftoznak meg WoW-oznak. Nagyjából ennyi is a szociális életük.

Akkor veszik rá magukat az elkéredzkedésre, ha elhangzik az, hogy "Lesz pia!", akkor is odáig jutnak, hogy "Bocsi, anyu nem enged el...".

Eszükbe se jutna egy kicsit győzködni a szüleiket, már olyat is hallottam, hogy annyit mondott az anyuka "Nem, hagyjál!", erre a gyerek elbúcsúzott, mert nem tud mit csinálni, és letette...

Ennyit a közösségi szellemről.

Na mindegy...

15/f

2013. aug. 6. 19:02
 5/10 anonim ***** válasza:

napi fél óra átlag.Az eget fürkészem,a kutyával foglalkozok,néha elviszem sétálni.

Ezekből nem lehet lelki bajom,az csak emberek miatt szokott kialakulni.

2013. aug. 6. 19:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Mennék szoboszlóival ide-oda.
2013. aug. 6. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:

heti 5x-6x együtt edzünk parkokban,csavargunk a barátaimmal vagy veszünk pár sört és leülünk dumálni. nem is érzem jól magam ha nem tudok egypár emberrel együtt tölteni egy kis időt minden nap,meghallgatni mi van velük,elmesélni mi van velem.

19/L

2013. aug. 6. 23:03
 8/10 anonim ***** válasza:
hetente 1x pénteken akkor van ivás meg zene és lazulás
2013. aug. 7. 21:26
 9/10 anonim válasza:
Általában minden nap, a meleg nem hátráltat, olyankor általában stramdra megyünk, vagy este 8 körül kellemesebb időben megyünk ki, de ha akkor is nagyon meleg van, akkor átjönnek a barátaim filmezni, vagy csak hülyülni, medencézni. A lényeg, hogy minden nap legyek valakivel, mert nekem nagyon fontosak a barátaim, és egyébként mit csináljak nélkülük, egyedül üljek otthon a szobámban, és egész nap facebookozzak? Nem megy az nekem. 15/L
2013. aug. 11. 11:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Időjárás függő. Ha nagyon meleg van akkor itthon vagyok inkább meg nagyon hidegben is.

Ezen felül attól függ mennyire bírjuk összeegyeztetni. De mi inkább kiülősek vagyunk barátokkal.

Jó esetben heti 4 alkalommal is de van, hogy nem találkozunk egész héten.

2013. aug. 12. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!