Ti hetente hányszor mentek lovagolni? (akiknek saját lova van kíméljenek)
Figyelt kérdés
Hetente hányszor mentek lovagolni?
Kérem szépen, akinek saját lova van ne válaszoljon!
2013. jún. 22. 13:02
1/15 A kérdező kommentje:
Amúgy én hetente 1x járok! Érdemes lenne hetente többször?
2013. jún. 22. 13:04
2/15 anonim válasza:
szerintem nem én is 1x megyek ha gyorsabban akarsz tanulni vagy túl sok a szabadidőd akor igen remélem tudtam segíteni :))
3/15 A kérdező kommentje:
Igen! :) Méghozzá sokat mert legalább nem érzem úgy hogy egyedül vagyok!
2013. jún. 22. 13:11
4/15 anonim válasza:
Heti 1 nem sokat er, en ket evig jartam igy( nyaron nem) es kb. semmit nem ert, ha visszamehetnek az idoben, ugyanennyi lovaglast besuritenek egy 3-6 honapra, es mondjuk 6000x ennyire tudnek most lovagolni:D dehat nekem mar keso banat sajnos
5/15 anonim válasza:
Már nem lovagolok, de amikor még igen, csak hétvégén jártam ki, terepre, de akkor naponta többször is lóra ültem, 2-6 órás túrákra.
6/15 anonim válasza:
Én kb.9 hónapja kezdtem lovagolni.Az első 5 hónapban csak heti egyszer,de most már heti kétszer megyek.:D
7/15 anonim válasza:
Saját lovon most igyekszem napi rendszerességgel, bár vannak durva ciklikusságok, ebbe nem mennék bele. Anno heti 1×, max 2× jártam ki, igazából nem feltétlenül ezzel volt a baj (bár bizonyos szint után már ez is gátoló tényező, mert lassabban lehet így haladni), hanem, hogy rossz helyre - osztályban zötyögtünk körbe-körbe, olyan súlyos üléshibákat hoztam magammal, amit most, rendes edzőkkel alig bírok kigyomlálni... És ilyen helyre járhattam volna heti 7×, akkor is pocsék lenne az egész, holott annyi lovasmúlttal, mint ami nekem van, már bőven A/L osztálynál kéne járnom... Hát nem járok.
8/15 anonim válasza:
Én is csak heti egyszer. :/ Ha tehetném mennèk minden nap, terepre is, tùrákra, de 3000 Ft egy óra, örülök ennek az egynek is. :) Egy éve ez is "álomnak" tűnt. Remélem egyszer jó lovas leszek így is. Hogy mennyit fejlődsz, az tőled, az óra minőségétől is függ. Van ahol a fele bemelegítő séta, valahol nagyon kemény edzés.
9/15 anonim válasza:
Heti 2x,de szerintem ha jó az edződ,akkor elég :)
10/15 anonim válasza:
Lovardába edzőmhöz: heti 1x, két hetente 2x
Magán személyhez egyedül: heti 3x
Nekem ez a kötelességem sajnos, de szívesen cserélnék bárki mással, nagyon meg lehet unni ennyi lovaglást. Főleg azon a szinten amikor már semmi örömet nem tud adni, csak állandó küzdelmeket meg kudarcokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!