Akiknek nincs saját lova! Veletek ilyen nem szokott lenni?
Van a lovardában egy ló akit ugyan sokan lovagolnak de nem szeretik legtöbben mert irtó makacs, néha veszélyes! És én nagyon megszerettem. Mert elején én is nagyon utáltam azt a lovat de utána mindig őt kaptam, lovagoltam és nagyon megszerettem. Viszont most jött egy új csaj aki szintén megszerette. És én tiszta féltékeny vagyok most meg irtó dühös hogy 1 évbe telt mire teljesen elnyertem annak a lónak a bizalmát! Pontosabban én szelídítettem meg (egyedül én is mertem ráülni). És most a másik csaj ahogy imádja puszilgatja, lovagolja nekem irtó rosszul esik. Én már arra a lóra úgy tekintek mintha a sajátom lenne és az a lány teljesen kisajátította magának.
Ti veletek nem volt ilyen? Hogy a kedvenc lovatok másik lovaglójára féltékenyek letettek?
15/F
Csak hogy a másik sose áll velem szóba. Köszönök neki visszaköszön de ennyi. Megkérdeztem hogy szereti-e Luszit (ez a ló neve) és elkezdett áradozni: imádom a kedvencem nála jobb ló nincs, örökké csak rajta akarok ülni..stb.
Ráadásul a lovász nem engedi hogy lovaglás után én nyergeljem le Luszit, ápolni is csak a másik csajnak engedi! Ez nekem rosszul esik.
Saját lóról egyenlőre még nem lehet szó!
de deee... borzalmas érzém, velem is ugyanez történt, vad volt, mindenkit ledobott magáról, felnyergelni sem hagyta magát, több ember alatt le is feküdt stbstb én az eleje óta imádtam, éppen azért, mert ilyen vad volt. nem tudom miért, de engem kedvelt, pedig 10 éves voltam csak, akkor kezdtem a lovaglást is, velem soha nem csinált semmi ilyesmit, néha azért megküzdöttünk, de velem aranyos volt. borzalmasan összenőttünk, egymás gondolatát kitaláltuk, pedig nem igen értettem a lovakhoz, így telt el 5 év.
aztán jött egy lány, kitulajdonította, és bizonyos mértékig el is rontotta a lovat, mert elkényesztette és hagyta, h a fejére nőjjön. amikor pedig pár hónapig betegség miatt még csak a lovardába sem tudtam kimenni, az idő alatt ismét egy vadállat lett a lóból, borzalmasan kikészült, a boxát teljesen szétverte, mindig kiszökött és többször kellett az állatvédők és az erdészek segítségét kérni, h visszaterelhessék a lovardába. persze mikor látta a lány, h milyen gonosz az "ő kicsike kis lovacskája", megsértődött és elment egy másik loviba. a lovardavezető a ló viselkedése miatt elkezdte verni, néha indokolatlanul. persze minezt én csak utólag tudtam meg, én úgy feküdtem a kórházban h mit sem tudtam minderről. amikor újra lovagolhattam, első dolgom volt, h az összegyűjtött zsebpénzemből és abból a pénzből, amit mindenféle diákmunkával szereztem, megvettem a lovat, elvittük másik lovardába és most úgy van, h anyu fizeti a bértartás felét, a másik felét meg én.
ez az egész egy tündérmesének hangzik, és tulajdonképpen az is, borzalmasan szerencsés vagyok, a paci pont hnap ünnepli a 13. évét, én pedig a világ legboldogabb embere vagyok:D
am ez kicsit nem volt válasz a kérdésre, ne haragudj, a lényeg az, h igen, én is voltam már féltékeny, mert igen is én dolgoztam meg azért, h olyan legyen a ló, amilyen, ő meg azt képzeli, h csak egy kis csillámpóni, akit csak puszilgatni és tutujgatni és etetni lehet, na meg persze loagolni, de ha vmi mást csinál, mint amit mond neki, akk már rögtön a ló a gonosz és a csúnya és a neveltlen. rem megoldódik vhogy a gond, és hasonló sorsotok lesz, mint a mienk:)
16/L
Köszönöm!
Csak hogy ez a lány (valószínűleg) kezdő! Bár nem tudom annyira nem ismerem. De rossz nézni hogy a szinte saját lovam már másé (is).
de, velem is volt. igaz, én nem lovardába járok, hanem egy ismerősömnek van 2 lova. el voltak hanyagolva, és kezdtem őket megint dolgoztatni, lovagolni. az egyik egy nagyon makacs ló, először rúgott csípett harapott. mostanra olyan lett, hogy majdnem mindent csinálhatsz vele. mikor elkezdtem lovagolgatni, tesóm is ki akarta próbálni, felült rá.. nekem is rosszul esett, főleg az, hogy én dolgoztam vele, ő meg csak felül, és azt hiszi mindent tud. mondjuk annyiban más nekem, hogy tesóm nem lovagol, szóval csak felült rá, de akkor is, már féltékeny vagyok, mi lesz ha megtetszik neki, akkor le se lehet majd vakarni róla.. már belegondolni is rossz.
15/l
Én majdnem így maradtam le egy jó barátról.
Mindig is nagyon tetszettek a lovas filmek/kömyvek ahol ló és lovasa imádják egymást. Amikor elkezdtem lovagolni, rögtön "beleszerettem" az elsô lóba amin lovagoltam. Aztán pár nappal késôbb derült ki hogy az a ló nagyon ragaszkodik az egyik lányhoz. Hát mondanom se kell, hetekig hozzá se szóltam a lányhoz, tiszta ellenséges voltam. Aztán amikor jobb
lovas lettem, érettebben gondolkoztam és elkezdtem barátkozni azzal a lánnyal. Irtó hülye voltam, kiderült hogy nagyon jó fej, kedves a csaj. Most az egyik legjobb barátnôm. A lóról pedig lemondtam. Úgyse szeretetett volna meg úgy, ahogyan azt a lányt. Pár hónapja kiderült hogy eladják az 'új' kedvenc lovamat. Ô tényleg nagyon sokat jelent nekem, nem azért szeretem mert imponálnak a lovas könyvek. anyámék megvették nekem. És milyen érdekes, bízik bennem és láthatólag szeret. Ez kicsit ilyen tündérmesének hangzik, de tényleg, ez a ló a legjobb dolog ami valaha is történt velem. Igaz ez már nem tartozik a kérdésedhez. Annyit tanácsolnék hogy próbáld meg jobban megismerni azt a lányt. Ki tudja, lehet tök jóba lennétek. Mondjuk az is lehet hogy full hülye. A ló meg nem a sajátja szóval neked is ugyanannyi jogod van azzal a lóval foglalkozni. Most látom, már régi kérdés, megoldódott azóta a helyzet?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!