Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Dunaújvárosiak! Merre jártok...

Dunaújvárosiak! Merre jártok bulizni? Szórakozni? Ismerkedni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
dunaújvárosi vagyok, már sehova, ez a város kinullázódott.. max kocsma haverokkal (b1, kaptár) ezt is csak azért, mert értelmes hely nincs sajnos..
2013. szept. 2. 15:36
 2/8 A kérdező kommentje:

Remek helyre költöztem :D

Kocsmába tuti nem megyek Nő létemre.

Ezen kívül tényleg nincs semmi?

Hallottam az MMk-ról ott sincsenek ilyen olyan programok?

Sportcsarnok?

2013. szept. 3. 10:49
 3/8 anonim válasza:
Vannak valami diszkók oda járnak a lányok részegen vonaglani. A fiuk meg csorgatják a nyálukat persze ők is nyomnak tudatmódosító szereket. Néhányan összekavarodnak. De ha a "Jó a segged kő kóla" szintnél nagyobb igényeid vannak akkor nem tudom hova mehetnél ebben a városban.
2013. szept. 8. 19:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Azszép :-D :-D

Akkor maradok itthon a fenekemen :-D

Vagy marad a Dunapart ,séta/futás :-)

Imádnivalò egy város :-\

2013. szept. 9. 07:25
 5/8 anonim válasza:

el kell keserítselek, tényleg nincs itt semmi:)

a Kaptár ilyen diákkocsma szerű, azért nem annyira zűrös. Dunafitt ezerszer rosszabb :D

MMKba van táncoktatás, filmklubb és egyéb ilyenek, az ilyen hobbiközpont szerintem :) csarnokba szokott lenni néha néha valami meccs, főleg kézi. jégcsarnokba van jégkorong, most kezdődik az idény, és elég jók a játékosaink:) szintén a jégcsarnokba szoktak járni fiatalok korizni, télen nagyon "menő" :D nyáron meg uszi:) ennyi:) esetleg van Campus, ahol van biliárd meg ezek:)

2013. szept. 20. 18:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Ejjjjj, ez szomorú :( Huu,de rosszul érzem már magam, így ,hogy nincsenek lehetőségek .

Itt még az emberek is furák. Beképzeltek, kezdenek hasonlítani a Pestiekre (tisztelet a kivételnek)

2013. szept. 20. 21:43
 7/8 anonim válasza:
Előző vagyok, és sajnos igen, elég gyökér emberek élnek itt... Miért koltoztel ide?:)
2013. szept. 21. 15:32
 8/8 A kérdező kommentje:

Így van , és talán gyökér néha enyhe kifejezés ...

A szerelem hozott ide, de annak vége lett, de itt ragadtam :D

2013. szept. 21. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!