Léteznek a neten olyan lányok akik járnak szórakozni és nem csak otthon ülnek?
Próbáltam beszélgetni neten lányokkal. Mindegyik otthon ülős volt. Ami nem zavar de a buliról hallani se akartak.
A barátnőmet is a neten ismertem meg és ő is utálja a bulikat.
Elfogadtam...de ő nem fogadta el azt hogy én meg járok néha
Jelen!:D
Akármikor rálehetne venni egy jó bulira,de csak megfelelő társasággal^^
Héé 1-es!
Én tökre jóképű vagyok, kikérem magamnak :D Ja várj, mégse.
Az egyesnek igaza van! Én is csúnya lány vagyok, ha nem így lenne, most a nem létező pasimmal pancsolnék a Velencei-tóban...
17L
Otthonülős,.........................................,bulizós
Kettő között nincs semmi?!
Aki itt fent van,az már alapból társasági lény,érdeklődik más,vadidegen emberek iránt:D És vannak igazán helyesek,szépek is...én:D..xD
Na szóval egy jó bulira bármikor vevő lennék,persze megfelelő,megbízható társasággal.
Neten ismerkedem, élőben nincs esélyem, nem tudok hol. Nem járok társaságba, nincs baráti köröm, de nekem jó így. Vagyis több igényem van a nyugalomra, mint a nyüzsire, de ennyire végletesen sem jó, ha lenne olyan társaság akikre nem sajnálnám az időt és szívesen töltenénk egymással az időt akkor mennék, sajnos még nem találtam ilyen közeget. Fura dolog ez, de valakinél könnyebben elfogadom, hogy eljárkál, bulizik, másoknál meg szóba sem jöhet. Nekem beülni egy kocsmába 4-5 emberrel is buli. :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!