Eleged van már a nemek tekintetében alkalmazott külső mércéből?
Figyelt kérdés
ami általában a nőknek kedvez.2013. szept. 15. 13:59
71/292 A kérdező kommentje:
de nekem is ugyanugy pörög az óra, nem veszi figyelembe semmi és senki, hogy én le vagyok maradva éveket, és még azért is güriznem kell, hogy azt a tempot tudjam tartani ami másoknak ADOTT!
2013. szept. 15. 16:52
72/292 anonim válasza:
Képzeld, a barátom nem izmos. :) Sőt, egyik exem sem volt izmos, max. az egyik, de az sem túlzottan. Elképzelhetetlen, h nem minden nőnek ez jön be?
73/292 anonim válasza:
sokkal rosszabb helyre is születhettél volna,abból kell főzni amink van.
74/292 A kérdező kommentje:
nekem keskeny a vállam, nulla mellizom, nem vagyok magas se.
2013. szept. 15. 16:54
75/292 anonim válasza:
Ok, már ezt leírtad, és leírta mindenki,hogy ha számodra ez fontos , ezen lehet változtatni.
76/292 anonim válasza:
viszont szánalmas vagy,az biztos.
77/292 A kérdező kommentje:
változtatnék én rajta, ha nem 5x annyit kéne küszködni azért az eredményért, mint ami másnak jár.
2013. szept. 15. 16:56
78/292 anonim válasza:
Ok, akkor fogadd el,hogy neked ez jutott, és életképtelen vagy a változásra, így jártál.
79/292 A kérdező kommentje:
VAGY: kezdjem el csinálni és dögöljek bele a küszködésbe az elhanyagolható eredményekért
2013. szept. 15. 16:59
80/292 anonim válasza:
a sült galambot meg várhatod.
Ha visszaolvasod magad még csodálkozol h nem akarnak veled hemperegni a nők a nap 24órájában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!