Eleged van már a nemek tekintetében alkalmazott külső mércéből?
Nem fogod fel, hogy semmit sem a külsőmnek köszönhetek, amit eddig elértem? :)
15 éves koromtól kezdve vannak kiforrott szexuális vágyaim, akkor voltam először szerelmes is (viszonzatlanul, képzeld), aztán 19 évesen szexeltem először, méghozzá egy olyan emberrel, akivel nem is volt jó a szex. A 2. barátom után volt majdnem 2 teljes év kihagyás. Röviden ennyi.
"hát, ha már elengedsz egy ilyen mondatot, hogy szerinted jól állna neked egy herezacskó, akkor szerinted innentöl mennyire fognak téged nőiesnek tartani? "
1. Sosem volt problémám ezzel. Senki sem kérdőjelezte meg a nőiességem.
2. A herezacskós VICCNEK SZÁNT beszólással pedig nem magamat emelte férfias szintre, hanem téged degradáltalak olyan férfiatlan szintre, hogy méltatlanul vannak nálad a golyók. :D
ja, hogy a 2 év neked a nagy kihagyás?
A "sikeres" emberek szeretnek bedobni ilyen sztorikat, hogy mennyire nélkülöztek, de végül mindig kiderül, hogy eltulozzák a dolgokat...
Pl egy csávoka tartott egy motivácios elöadást, hogy az összes pénzét befektette a vállalkozásába, és nem volt pénze még kenyérre sem. HAHAHAHA ez a dolog mondjuk annak fényében sántit, hogy a sikeres embereknek általában RENGETEG haverjuk van, ugyhogy ez meg kizárja, hogy éhezzenek, mert tuti, hogy elmehet vendégségbe akár mindennap máshoz.
de ez csak egy példa.
hát szerintem, OH CHIHUAHUA! :DDD
Erre csak azt tudom mondani h náluk van az összes pina,ezért könnyebb nekik...
Én nem fogtam fel nélkülözésnek, épp ez a lényeg.
Viszont relatív, hogy mennyire sok. Ahhoz képest sok a 2 év kihagyás, hogy ha akartam volna, akkor csinálhatta volna minden nap másik hímneművel. :)
na most gondold el, hogy nem 2 évig szopsz, hanem 4 évig, és végig ott van, hogy SEMMI esélyed.
most pl engem is eltartanak, mert van a családnak pénze. És lexarom, hogy nincs munkám jelenleg, mert nem félek attól, hogy nem lesz pénzem. INkább várom az álom állásajánlatot. Noha elmehetnék a mekibe én is... Akinek meg nincs pénze az meg parázik éjjel nappal, hogy mi lesz.
Csak épp ugye az én vonatkozásaim lenézendőek. Pedig teljesen párhuzamba álltihatók a nők kufircolási esélyeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!