Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Eleged van már a nemek tekinte...

Eleged van már a nemek tekintetében alkalmazott külső mércéből?

Figyelt kérdés
ami általában a nőknek kedvez.
2013. szept. 15. 13:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/292 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod fel, hogy semmit sem a külsőmnek köszönhetek, amit eddig elértem? :)

15 éves koromtól kezdve vannak kiforrott szexuális vágyaim, akkor voltam először szerelmes is (viszonzatlanul, képzeld), aztán 19 évesen szexeltem először, méghozzá egy olyan emberrel, akivel nem is volt jó a szex. A 2. barátom után volt majdnem 2 teljes év kihagyás. Röviden ennyi.

2013. szept. 15. 16:14
 42/292 anonim ***** válasza:
90%

"hát, ha már elengedsz egy ilyen mondatot, hogy szerinted jól állna neked egy herezacskó, akkor szerinted innentöl mennyire fognak téged nőiesnek tartani? "

1. Sosem volt problémám ezzel. Senki sem kérdőjelezte meg a nőiességem.

2. A herezacskós VICCNEK SZÁNT beszólással pedig nem magamat emelte férfias szintre, hanem téged degradáltalak olyan férfiatlan szintre, hogy méltatlanul vannak nálad a golyók. :D

2013. szept. 15. 16:15
 43/292 A kérdező kommentje:

ja, hogy a 2 év neked a nagy kihagyás?

A "sikeres" emberek szeretnek bedobni ilyen sztorikat, hogy mennyire nélkülöztek, de végül mindig kiderül, hogy eltulozzák a dolgokat...

Pl egy csávoka tartott egy motivácios elöadást, hogy az összes pénzét befektette a vállalkozásába, és nem volt pénze még kenyérre sem. HAHAHAHA ez a dolog mondjuk annak fényében sántit, hogy a sikeres embereknek általában RENGETEG haverjuk van, ugyhogy ez meg kizárja, hogy éhezzenek, mert tuti, hogy elmehet vendégségbe akár mindennap máshoz.

de ez csak egy példa.

2013. szept. 15. 16:17
 44/292 anonim ***** válasza:

hát szerintem, OH CHIHUAHUA! :DDD

Erre csak azt tudom mondani h náluk van az összes pina,ezért könnyebb nekik...

2013. szept. 15. 16:17
 45/292 anonim ***** válasza:

Én nem fogtam fel nélkülözésnek, épp ez a lényeg.

Viszont relatív, hogy mennyire sok. Ahhoz képest sok a 2 év kihagyás, hogy ha akartam volna, akkor csinálhatta volna minden nap másik hímneművel. :)

2013. szept. 15. 16:18
 46/292 A kérdező kommentje:

na most gondold el, hogy nem 2 évig szopsz, hanem 4 évig, és végig ott van, hogy SEMMI esélyed.

most pl engem is eltartanak, mert van a családnak pénze. És lexarom, hogy nincs munkám jelenleg, mert nem félek attól, hogy nem lesz pénzem. INkább várom az álom állásajánlatot. Noha elmehetnék a mekibe én is... Akinek meg nincs pénze az meg parázik éjjel nappal, hogy mi lesz.

Csak épp ugye az én vonatkozásaim lenézendőek. Pedig teljesen párhuzamba álltihatók a nők kufircolási esélyeivel.

2013. szept. 15. 16:21
 47/292 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod fel, hogy valakinek nem "kufircolás", hanem SZERETKEZÉS, és egy magasabb szintű érzelmi dolgot jelent? Sem az én testem, sem pedig a férfiaké nem árucikk.
2013. szept. 15. 16:23
 48/292 A kérdező kommentje:
ezzel szemben igen gyakori mégis, hogy az emberek csak kufircolnak és inkább elkerülik az érzelmi felelősségvállalást a dologgal kapcsolatban.
2013. szept. 15. 16:23
 49/292 anonim ***** válasza:
Na ha úgysem csinálsz jelenleg semmit, akkor van időd a külsőddel foglalkozni, hidd el nagyobb haszna lesz hosszú távon,mint a folyamatos panaszkodásnak.
2013. szept. 15. 16:25
 50/292 anonim ***** válasza:
Ez sajnos igaz, de én nem vagyok részese ennek, és nem is akarom, hogy valaha is közöm legyen olyanhoz, aki igen.
2013. szept. 15. 16:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!