Eleged van már a nemek tekintetében alkalmazott külső mércéből?
Figyelt kérdés
ami általában a nőknek kedvez.2013. szept. 15. 13:59
141/292 anonim válasza:
ilyen tekintetben a hiba a te készülékedben van.
142/292 A kérdező kommentje:
hát de erröl beszélek, hogyha én is joképünek születek, akkor eleve jobb csajoknak kellek.
2013. szept. 15. 18:27
143/292 bakur12 válasza:
Ezek utan gondolom mindenkinek leesett a korabbi allitasom a kerdezovel kapcsolatosan.:D
144/292 anonim válasza:
Ez szép és jó, bár értelme ennek se volt több. Igazából az egész érvelésed itt bukott meg, mivel elmondásod szerint vannak olyan nők, akik még neked se kellenek. Akkor azok mégis hogyan szereznének maguknak bárkit is?
Az pedig tény, hogy a jóképű, humoros, sportos emberek jobb nőket kapnak. Ez mindig is így volt és így is lesz. ez persze nem jelenti azt, hogy nincs rengeteg olyan nő, aki nem csupán a külső alapján választ.
Itt már csak az a kérdés, hogy te ezt képes leszel-e elfogadni(márpedig nincs más választásod), vagy siránkozol itt tovább ás vársz a csodára.
145/292 A kérdező kommentje:
a probléma azzal van igazából, hogy ugyanez a szisztéma a nökre nem érvényes, mert a ronda nők is sok pasival tudnak lenni, és hozzájuk képest jobbakkal, mert a nők eleve csak ahhoz vonzódnak, akire fel tudnak nézni, vagy aki miatt többnek érzik magukat.
2013. szept. 15. 18:33
146/292 anonim válasza:
én arról beszélek h szted unalmasak...
Ilyen meg nincs h mondjuk te 6os vagy és akkor már egy 8as nő szóba sem jöhet.
147/292 A kérdező kommentje:
olyan simán megesik,h ogy egy szürke csajt részegen lemsárol egy jóképü srác, de velem az életbe nem fog smárolni jó csaj
2013. szept. 15. 18:33
148/292 A kérdező kommentje:
hát igen, én kb 6os vagyok egy 10es skálán, és ebből kifolyólag 5ös nőim vannak. A 6-os már csak szököévben...a 4es meg hát kinek kell?
2013. szept. 15. 18:34
149/292 A kérdező kommentje:
ja és nehogy én legyek a gonosz, miközben a nők még azt is fintorogva fogadják el, aki a szintjükön van.
2013. szept. 15. 18:36
150/292 A kérdező kommentje:
ők csak azzal elégszenek meg, aki hozzájuk képest jobb
2013. szept. 15. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!