Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van értelme egy állatkínzót...

Van értelme egy állatkínzót feljelenteni? Volt olyan, hogy lecsukták, vagy megbüntették?

Figyelt kérdés
A szomszédom egész nap légpuskával járkál és lövöldöz minden macskára, kóbor kutyára, védett madarakra. Nem akartam balhét, de ott tartok, hogy megverem nagyon. Nekem is van két kijárós cicám.
2009. nov. 2. 13:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Egyszer már elvertem, amikor az emésztője tartalmát a kertembe vezette, ennek két éve. Úgy látszik nem tanul semmiből, de most elkapom megint. Én sem vagyok egy agresszív ember, higgyétek el, de egy kis védtelen állatot legyilkolászni... na azt nem!

2009. nov. 2. 14:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
naná h jelemntssd fel. ha bebizonyosodik h védett madarakra lövöldözik, akkor még kemény pénzbüntetést is fog kapni.
2009. nov. 2. 15:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Jelets fel szerintem is.

Remélhetőleg be lehet bizonyítani amit csinál (pl vedd fel titokban telefonnal vagy ha tudsz szerezni akkor rendes kamerával)

És ha szegény cicák és kutyák miatt nem is kerülne börtönbe, a védett madarakért elég szép kis büntetésre számíthat.

2009. nov. 2. 15:05
 14/18 A kérdező kommentje:

Van video felvételem, de csak annyi látszik rajta, hogy terepszínű gyakorlóban, légpuskával a kezében járkál. Inkább nevetséges, mint ijesztő. A helybéli Rambo!

Szívem szerint inkább megverném, tudom nem helyes, de most járkáljak rendőrségre, később bíróságra?

2009. nov. 2. 15:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvered, és feljelent, ugyanúgy járkálhatsz bíróságra, csak akkor neked lesz rossz.
2009. nov. 2. 15:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát őszintén megvallva engem is idegesít, ha átjárkál a szomszéd macskája, meg mindenféle kóbor macska, de én soha nem bántom őket, csak elzavarom.
2009. nov. 2. 15:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Fordulj az állatvédő egyesülethez.
2009. nov. 8. 23:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a sok vad a végén a fazékba kerül?
2009. nov. 8. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!