Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van értelme egy állatkínzót...

Van értelme egy állatkínzót feljelenteni? Volt olyan, hogy lecsukták, vagy megbüntették?

Figyelt kérdés
A szomszédom egész nap légpuskával járkál és lövöldöz minden macskára, kóbor kutyára, védett madarakra. Nem akartam balhét, de ott tartok, hogy megverem nagyon. Nekem is van két kijárós cicám.
2009. nov. 2. 13:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
ÜSSED. KOMOLYAN.
2009. nov. 2. 13:47
 2/18 anonim ***** válasza:
81%

Én az ilyet elkapnám és addig ütném míg mozog, pedig nő vagyok.

Csatlakozom az elsőhöz, el kell az ilyet intézni, annyit úgy sem kap, amennyit megérdemelne.

2009. nov. 2. 14:02
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Seggébe neki is egy légpuskagolyót!!
2009. nov. 2. 14:04
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
elvenném a légpuskát, és tönkretenném, őt meg üsd addig, amíg mozog! nem vagyok egy erőszakos típus, de az állatokért bármikor kiállok
 5/18 anonim ***** válasza:
88%

Feljelenteni szerintem sincs sok értelme, nagyon puhap*cs az összes törvényünk.

Este csuklya fejre, tagot elkapni, a puskát felhelyezni ánuszba.

6/18 anonim ***** válasza:
100%

Feljelenteni is van értelme. Már nálunk is kezdik komolyan venni ezt a témát, megszülettek az első letöltendő börtönbüntetések állatkínzásért.

[link]

2009. nov. 2. 14:10
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben bizonyítani nem tudod(az kevés,hogy te látod Ő úgyis letagadja)semmi értelme.Egy bizonyító erejű videófelvétel és néhány tanú már sokat segíthet.

A verés,meg hasonló dolgok sajnos visszafelé is elsülhetnek,

lehet amiatt meg te ütnéd +a bokádat....

2009. nov. 2. 14:14
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"Feljelenteni szerintem sincs sok értelme, nagyon puhap*cs az összes törvényünk."

ha beírod a google-ba : "letöltendő állatkínzás"

akkor több olyan esetet is talál, akol letöltendő büntetést róttak ki, nem csak felfüggesztettet.

Jelenteni mindig van értelme. Lehet, hogy már attól is berezelne, ha a rendőrök bekopogtatnának hozzá, és kérdezősködnének.

"Este csuklya fejre, tagot elkapni, a puskát felhelyezni ánuszba."

No ezért viszont tuti 4-5 év börtönt kapnál.

2009. nov. 2. 14:15
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Fu de örültem ennek a cikknek,köszike :)

Remélem a többi mocsadék is ide kerül, minél előbb.

2009. nov. 2. 14:15
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a helyi körzeti megbízottal jóban vagy, akkor meg lehet az ilyet oldani mindenféle feljelentés nélkül. A falusi zsaruk általában nagyon rendesek, szívvel élnek együtt a falusi emberekkel. A mienk tuti benne lenne egy kis megrendszabályozásban.
2009. nov. 2. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!