Van értelme egy állatkínzót feljelenteni? Volt olyan, hogy lecsukták, vagy megbüntették?
Én az ilyet elkapnám és addig ütném míg mozog, pedig nő vagyok.
Csatlakozom az elsőhöz, el kell az ilyet intézni, annyit úgy sem kap, amennyit megérdemelne.
Feljelenteni szerintem sincs sok értelme, nagyon puhap*cs az összes törvényünk.
Este csuklya fejre, tagot elkapni, a puskát felhelyezni ánuszba.
Feljelenteni is van értelme. Már nálunk is kezdik komolyan venni ezt a témát, megszülettek az első letöltendő börtönbüntetések állatkínzásért.
Amennyiben bizonyítani nem tudod(az kevés,hogy te látod Ő úgyis letagadja)semmi értelme.Egy bizonyító erejű videófelvétel és néhány tanú már sokat segíthet.
A verés,meg hasonló dolgok sajnos visszafelé is elsülhetnek,
lehet amiatt meg te ütnéd +a bokádat....
"Feljelenteni szerintem sincs sok értelme, nagyon puhap*cs az összes törvényünk."
ha beírod a google-ba : "letöltendő állatkínzás"
akkor több olyan esetet is talál, akol letöltendő büntetést róttak ki, nem csak felfüggesztettet.
Jelenteni mindig van értelme. Lehet, hogy már attól is berezelne, ha a rendőrök bekopogtatnának hozzá, és kérdezősködnének.
"Este csuklya fejre, tagot elkapni, a puskát felhelyezni ánuszba."
No ezért viszont tuti 4-5 év börtönt kapnál.
Fu de örültem ennek a cikknek,köszike :)
Remélem a többi mocsadék is ide kerül, minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!