Megbüntettek. De hogyan?
Sziasztok.Tegnap a metró Újpest-Központ végállomásánál kedvesemet megbüntették, tény és való, elfelejtette a jegyét 1 megállóval korábban érvényesíteni ( Városkapunál szállt fel ), nagyon sietett. Nem tagadta, hogy gyakorlatilag érvénytelen jeggyel utazik, nem is voltak vele bunkók az ellenőrök.Viszont, amit furcsállok az az, hogy a személyijét elkérték, alá is írt valami papírt, az ellenőr közölte, hogy mutasson be 8 napon belül egy érvényes bérletet az Akácfa utcában, és akkor nem lesz gáz.Viszont, és most jön a csattanó : a lakcímét se nem kérdezte, se a lakcímkártyáját el nem kérte az ellenőr kartárs.
Most mi van akkor, ha a 12.000 Ft-ot nem fizeti be? Akkor hova küldi a BKV a büntiről szóló levelet?
Remek. Már azt hittem, valami "elnézőbb" ellenőrrel futott össze szegénykém....
Mindenkinek köszi, aki eddig válaszolt...
ps. ez nekem új, hogy személyi számból kinyomozhatnak bármit...
hajjaj ez semmi,tudok mást
ha ideírod valakinek a 10 jegyű adószámát,én megmondom belőle,hogy mikor született az illető
kezdhetjük ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!