Ha valaki lepontoz nem lehet feljelenteni a kérdezőt?
Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 18:04
1/7 anonim válasza:
De.. szereznél pár örömteli perceket a kapitányságon :D
2/7 dirtboy válasza:
de annak mi értelme lenne ha jelentenéd a kérdezőt?
bárki le pontozhat nem csak a kérdező és ha valaki lepontoz akkor magadban keresd először a hibát mert a hasznos válaszokat nem szokták általában lepontozni.
3/7 anonim válasza:
Végülis megmondhatod anyúúúúúnak...
4/7 A kérdező kommentje:
Azért, mert egy normális választ adtam egy kérdésre, majd menet közben eszébe jutott a kérdezőnek, hogy kifelejetett alapinformációkat a kérdésből, és ezért úgy beszél velem, mint a szeméttel, hogy miért adok neki iylen válaszokat. Gondoltam jelentem, hogy a kérdésből nem derül ki mit akar, de nem lehet, ezért feltételezem.
2011. okt. 18. 18:19
5/7 anonim válasza:
Nem lehet feljelenteni, mindenkinek joga van a saját értékítéletének, véleményének megfelelően pontozni a válaszokat. Ennyi erővel téged is feljelenthetnének, ha piros kezet nyomsz vki hozzászólására.
Nekem a lepontozás azt jelenti, hogy valaki nincs egy véleményen velem, c'est la vie.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem izgatnak a pontok, csak egyzserűen jól esne:D
Utolsó előtti: Köszönöm.
2011. okt. 18. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!