Észrevettétek, hogy ha a kérdezőnek azt a választ adod, amit szeretne akkor jól értékel, ha meg az ellentettjét akkor lepontoz?
Ha pl az a kérdés h :"A volt barátom szerelmes-e még belém?...én még szeretem őt"
Akkor ha azt írod h igen akkor bizti h jó értékelést fogsz kapni, ha pedig az ellentettjét akkor csak közepeset. Ezt figyeltem meg egyeseknél...persze tisztelet a kivétel:)
igen! sajnos én is tapasztaltam.
az volt a kérdés hogy miért írják ki azt hogy le lehet pontozni a válaszok végére és a kérdező úgy fogalmazta meg hogy ez nagy szemétség és volt is benne ilyesmi szó. akik azt mondták hogy igen ezek tényleg szemetek és nem értik miért írják ki mind 80% fölött voltak én pedig becsületesen bevalltam hogy én is kiszoktam írni elmagyaráztám miért és el lehet képzelni hogy hány százalékos lett a válaszom na az ilyen szemetek miatt írom ki!
Nem tudhatod, hogy a kérdező hogyan értékelt, hiszen nem csak ő értékelhet, hanem mások is, illetve a hasznosság % egy-egy válasz mellett csak akkor jelenik meg, ha már többen is értékeltek.
Szóval nyilván vannak kérdezők, akik ilyen egoistán pontoznak, de ugyanakkor ebből általánosítani... nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!