észrevettétek ti is, hogy elcseszték a gyakorit? Olyan sz@r!
Szerintem nagyjabol nem lett rosszabb. Csak a kulcsszavas cucc er egy kalap sz@rt... miert nem lehet beallitani barmilyen kulcsszot? Tudomany topic alatt olyan kulcsszavak vannak, aminek az egvilagon semmi koze a tudomanyokhoz: pl. drakula, egyenlore, ruha, neger... stb. De mondjuk DNS, evolucio meg veletlen sincsen.
Az OK, hogy egy algoritmus generalja a kulcsszavakat, de egy nyolcaltalanost vegzett segedmunkas is meg tudja mondani, hogy ezeknek a szavaknak semmi kozuk a tudomanyhoz.
Meg azt furcsalltam, hogy a kerdesek listajan egyes sorok nem ernek a lap szeleig... miert van? Aztan rajottem, hogy ott reklamok lennenek, ha nem hasznalnek AD block-ot. :-D Reklamblokkolo nelkul kibirhatatlan ez az oldal.
A kulcsszavakat nem úgy generálják, hanem a kérdéskiírók írják. Csupán ellenőrzés van, hogy rendben van-e, amit beírtak. Ennyi.
Amint a Tudományok kategóriában is egyre több kérdéshez kerül kulcsszó, megjelennek majd azok a szavak is.
Csak hát a kulcsszóbeállítási lehetőség ma indult, kell még neki egy kis idő.
Hát eddig is négyszögletes volt, nem változott.
Mire gondolsz konkrétan?
jólanmár, akárhányszor egy oldalt megújítanak mindig mindenki rinyál, mert nem azt szokta meg.
ezt muszáj volt megújítani, így több reklám fér mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!