Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » észrevettétek ti is, hogy...

észrevettétek ti is, hogy elcseszték a gyakorit? Olyan sz@r!

Figyelt kérdés
Komolyan szentem s@r lett!!
2011. okt. 28. 20:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem az a sz@r, hogy ma állandóan sz@rozik, meg kakizik mindenki ezekben az ismétlődő kérdésekben, ahelyett, hogy normálisan megfogalmaznánk, hogy mit szerettünk, ami most nincs, vagy mi az, amivel még javítani lehetne.
2011. okt. 28. 21:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Kiemelten örülök kérdés alatti résznek!

Ezerszer megkérdezett kérdéseknél talán kevesebbszer kell majd leírni, hogy "keress rá, volt már ilyen kérdés milliom."

2011. okt. 28. 22:00
 13/19 anonim ***** válasza:

"Amint a Tudományok kategóriában is egyre több kérdéshez kerül kulcsszó, megjelennek majd azok a szavak is."

Olyan ertelmetlen kulcsszavak voltak, hogy azt gondoltam, ilyet csak generalni lehet! :-D Igy mar OKes!

2011. okt. 28. 22:01
 14/19 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik.
2011. okt. 29. 09:00
 15/19 anonim ***** válasza:

Lenne egy kérdésem:

Amikor kiírok egy kérdést akkor kijön az is, hogy megadhatok kulcsszavakat (ami nem kötelező). De milyen kulcsszavakat kell oda írni? Milyen kulcsszavak közül lehet választani? Ezt az egész kulcsszavasat nem értem. :( Valkai elmagyarázná?

Kérdező: A kérdésedre válaszolva: még nem igazán tudom megítélni, hogy jobb volt e a régi vagy ez jobb. De egyenlőre nekem is a régi tetszik jobban ahhoz voltam hozzászokva meg szerintem értelmesebb, érthetőbb volt. (talán)

2011. okt. 29. 14:02
 16/19 anonim válasza:

Tipp az oldalhoz:

-Rövid ideig lehessen szerkeszteni utólag a kommentet.

-Idézéssel lehessen válaszolni a kommentekre.

Ami hirtelen eszembe jut, de van bőven hiányosság. Ezek elég alap feltételek a hasznos válaszadáshoz.

2011. okt. 30. 19:01
 17/19 anonim válasza:

Elrontottam. erről van szó.

Tipp az oldalhoz:

-Rövid ideig lehessen szerkeszteni utólag a saját kommentet, vagy előnézetet megtekinteni.

-Idézéssel lehessen válaszolni mások kommentjeire.

Ami hirtelen eszembe jut, de van bőven hiányosság. Ezek elég alap feltételek a hasznos válaszadáshoz.

2011. okt. 30. 19:03
 18/19 A kérdező kommentje:

Az utolsó 3-nak:

Mi van??!

2011. nov. 5. 18:52
 19/19 A kérdező kommentje:

minden "kedves" választ nagyon köszönök!!! nekem ez a véleményem, nektek az!!! én sem "okostóni"-lak le titeket mert más a véleményünk!!! de nektek sem kéne engem!!!

köszönöm!!! :)

2012. dec. 9. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!