Az USA-ban a négerek hogyan viszonyulnának a cigányokhoz?
Figyelt kérdés
a romák mindig négerest játszanak, ugyan az a páwa vagy nem tom milyen stílust használnak mint az afro-amerikaiak, meg mikor beszélnek is így tesó meg úgy tesó.
Nekem (de szerintem nem csak nekem ) ki pattant olyan a fejemből hogy nálunk olyanok a romák/cigányok olyanok mint az USA-ban a négerek, de a négereket nem ismerem nincs is semmi bajom velük, de a cigányokat ismerem, és mi volna ha egy cigány és egy néger banda össze találkozna?
2013. aug. 21. 17:09
11/13 Garner válasza:
Hát itt megtalálták a közös szálat!!:D
12/13 anonim válasza:
Ha azt hiszitek h a cigányok összeszarnák magukat akkor ti még nem találkoztatok cigánnyal, leszögezem h nem vgaoy cigány sőt nem szeretem őket ,de ha nincs se uzi se bézbóz ütő akkor ne higgyétek h bicskás vagy pusztakezes harcban a négerek győznének. egy borsodi lakos
13/13 anonim válasza:
Szó sincs másolásról a két népcsoport teljesen ugyan azt a történelmi pályát járta be kisebbségként, és most ugyan azok a társadalmi-szociális jellemzők tartják őket alacsonyan. 100 % egyezés csak etnikailag mások meg nevek, nyelvük, de minden máshoz való viszonyuk egyezik. Totál periférián élnek akik kikerülnek azok pedig lenézik egykori társaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!