Az USA-ban a négerek hogyan viszonyulnának a cigányokhoz?
a romák mindig négerest játszanak, ugyan az a páwa vagy nem tom milyen stílust használnak mint az afro-amerikaiak, meg mikor beszélnek is így tesó meg úgy tesó.
Nekem (de szerintem nem csak nekem ) ki pattant olyan a fejemből hogy nálunk olyanok a romák/cigányok olyanok mint az USA-ban a négerek, de a négereket nem ismerem nincs is semmi bajom velük, de a cigányokat ismerem, és mi volna ha egy cigány és egy néger banda össze találkozna?
Amerikában, Franciaországban is vannak cigányok és négerek is és nem szeretik egymást.
Ezek összetartó közösségek, nem szeretik a más kultúrájúakat. Például a kínai meg az indiai bevándorlók között sincs kapcsolat, csak azért, mert mindkettő ázsiai kisebbség, semmi közük sincs egymáshoz.
"és mi volna ha egy cigány és egy néger banda össze találkozna?"
Szamuráj kard, boxer, bézbolütő, pisztoly, kés, nuncsáng, box,
Fehér embernek szórakozás.:)
Játsszák a dzsipszik a nagy fekát, de egy kis balhé lenne, a cigányok rohannának a karókkal a négerek pedig a fekete Lincolnból uzival nyírnák a cigányokat.
A cigány bűnözők senkik a néger gengszterekhez és rapperekhez képest, egy négernek a cigányok olyanok mint a lebarnult fehér ember, csak sok cigány azt hiszi,hogy itt is ugyan az megy minden a bűnözés terén mint Amerikában, közben ők csak pitiáner kis pancserek.
Azért a négerek normálisabbak. Őszintén hány cigány színész van, akit láttatok ismert filmben ? 0.
Hány néger ? szinte az összes Amerikai filmben.
Azért a négereknek van munkahelyük a cigányoknak nincs.
A legtöbb néger normálisan viselkedik kivétel amikor elérkezik a nigggerpillanat ideje.
Mi lenne ha egy cigány és egy néger banda találkozna?
A cigányok teleszarnák a gatyájukat szarral .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!