Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Volnátok szívesek leírni,...

Volnátok szívesek leírni, hogy hol van nekünk magyaroknak kevesebb jogunk a cigányokhoz képest?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezzel a baromsággal jöttök, ez pusztán egy szólam, amit lehet puffogtatni!
2011. márc. 17. 19:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
22%
jó a jobbikosoknak ezt mondogatni érvek helyett és a "jog" szó fogalmával sincsenek tisztában.
2011. márc. 17. 19:11
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos én egész életemben találkozom ezzel a jelenséggel... Az iskolában ugyanazért a tettért mindig a magyart vették elő, a cigányt sosem (pl. lopás, szemtelenkedés a tanárral, füvezés). Ha a cigányt elővették, rögtön hozta a családját, és mindig megúszták, pedig nem egyszer fordult elő rendőrségi feljelentés is (fenyegetés, bántalmazás). Kikerültem az iskolából, most orvosira járok, és itt is számtalanszor találkozom azzal, hogy az orvosbántalmazást a kisebbségiek MINDIG megússzák. Vagy elég csak a városomban maradni, itt is ugyanazért a bűncselekményért mindig csak a magyart viszik be (pl. csendháborítás, lopás). Ha valaki folyton ezzel szembesül, az már nem hisz abban, hogy ez nincs így, csak úgy tűnik....
2011. márc. 17. 19:26
 3/21 anonim ***** válasza:
95%

Elvileg ugyanannyi joga van mindenkinek, csak nem érződik sok esetben.Pl.:Itt van Gyöngyöspata,amíg nem ment el a barikád tv meg a kuruc.info meg mit tudom én még ki addig senki le se szarta,hogy mi történik a magyarokkal.Hogy lopják meg őket.Amikor ki ment a gárda(vagy csendőrség?nem tudom)és javult láthatólag a közbiztonság a cigányok rögtön elkezdtek jajjveszékelve rohangálni,hogy félnek.Kérdem én:Szerintük az volt a normális amikor be lehetett törni mindenhova és az idősek már a templomba se mertek elmenni?Nem.Ekkor rögtön kiszaladt az összes ombudsmanos meg minden híradó hogy terrorba tartják a cigányokat.

Sverdans!Tedd a szívedre a kezed!Szerinted az emberhez méltó volt amit azok az emberek műveltek a honfitársainkkal?

4/21 bumbi02 ***** válasza:
30%

végre valaki fel tette ezt a kérdést... a kedvencem hogy segélyeket kapnak mert cigányok.. hülyeség. egyetlen egy segély sincs olyan néven hogy azér kapja mert cigány... másik nagy csusztatás kapnak pluszpontot felvételinél mert cigányok.. ott se kapnak egyetlen egy pontot se azért mert cigányok lennének..

de erre kiváncsi vagyok hogy miket fognak felhozni...

5/21 anonim ***** válasza:
76%
A felvételin többletpont jár (nem is kevés) a magyarországi kisebbségekhez tartozóknak (cigány, román, ukrán stb.). Ez csak egy példa a sok közül.
2011. márc. 17. 19:31
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
egy jogállam nem csak jogokon alapszik hanem alapvető kötelezettségeken is,ezt úgy látszik sokan elfelejtik,a cigányság valószínűleg jobban
2011. márc. 17. 19:46
 7/21 anonim ***** válasza:
2%

19:31

Nézz már utána normálisan, te szerencsétlen barom! Ez nem igaz! Én most felvételizek a BME-re, és én is azt hittem, hogy ha bevallom, hogy cigó vagyok, akkor kapok pár pluszpontot. Hát k.rvára nem így van. És ne idegesíts fel a hülyeségeddel.

2011. márc. 17. 19:51
 8/21 anonim ***** válasza:
Természetesen Szverdi: Magyarországon.
2011. márc. 17. 20:02
 9/21 anonim ***** válasza:
96%
Örök érvényű a mondás: "Mindenki egyenlő, de vannak akik még egyenlőbbek!"
2011. márc. 17. 20:06
 10/21 anonim ***** válasza:
95%

"de erre kiváncsi vagyok hogy miket fognak felhozni..."

Semmit sem kell felhozni. Menj be a családsegítőbe fehér bőrrel és kérj segélyt. :D

2011. márc. 17. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!