Volnátok szívesek leírni, hogy hol van nekünk magyaroknak kevesebb jogunk a cigányokhoz képest?
Elvileg ugyanannyi joga van mindenkinek, csak nem érződik sok esetben.Pl.:Itt van Gyöngyöspata,amíg nem ment el a barikád tv meg a kuruc.info meg mit tudom én még ki addig senki le se szarta,hogy mi történik a magyarokkal.Hogy lopják meg őket.Amikor ki ment a gárda(vagy csendőrség?nem tudom)és javult láthatólag a közbiztonság a cigányok rögtön elkezdtek jajjveszékelve rohangálni,hogy félnek.Kérdem én:Szerintük az volt a normális amikor be lehetett törni mindenhova és az idősek már a templomba se mertek elmenni?Nem.Ekkor rögtön kiszaladt az összes ombudsmanos meg minden híradó hogy terrorba tartják a cigányokat.
Sverdans!Tedd a szívedre a kezed!Szerinted az emberhez méltó volt amit azok az emberek műveltek a honfitársainkkal?
végre valaki fel tette ezt a kérdést... a kedvencem hogy segélyeket kapnak mert cigányok.. hülyeség. egyetlen egy segély sincs olyan néven hogy azér kapja mert cigány... másik nagy csusztatás kapnak pluszpontot felvételinél mert cigányok.. ott se kapnak egyetlen egy pontot se azért mert cigányok lennének..
de erre kiváncsi vagyok hogy miket fognak felhozni...
19:31
Nézz már utána normálisan, te szerencsétlen barom! Ez nem igaz! Én most felvételizek a BME-re, és én is azt hittem, hogy ha bevallom, hogy cigó vagyok, akkor kapok pár pluszpontot. Hát k.rvára nem így van. És ne idegesíts fel a hülyeségeddel.
"de erre kiváncsi vagyok hogy miket fognak felhozni..."
Semmit sem kell felhozni. Menj be a családsegítőbe fehér bőrrel és kérj segélyt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!