Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nőt nem lehet megerőszakolni....

Nőt nem lehet megerőszakolni. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Egy "kedves" férfi ismerősöm mondta a fenti szavakat. Szerinte olyan nincs, hogy egy nőt megerőszakolnak, mert ha valóban nem akarja az aktust, akkor rúgkapál, kiabál, karmol, csikar...stb. Ha mindezek ellenére mégis "akarata" ellenére történt az aktus, akkor bizonyára ő is akarta valamennyire.
2013. aug. 16. 15:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember támadáskor egyszerűen lebénul. Amikor én karácsonykor arra toppantam haza, hogy két "norvég" fut ki a lakásomból és a cuccaim egy része eltűnt, a többi össze-vissza dobálva a nappali közepén, csak ott álltam és sikoltoztam, képtelen voltam utánuk futni, egyszerűen nem hittem el, hogy ez velem történik. De hála az ismerősödnek, most megvilágosodtam: biztos tudat alatt én akartam, hogy kirámolják a lakásomat szent karácsony napján. Holtig tanul az ember.
2013. aug. 16. 16:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Na az ilyen férfiból azt is kinézem, hogy megerőszakol valakit!
2013. aug. 16. 17:01
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is támogatom az első válaszát - engedjük be a kedves ismerősödet a börtönbe, egy csapat kiéhezett csávó közé. Aztán nézzük meg, hogy ő valójában tényleg akarta-e az "aktust" miközben átmegy rajta a cella. Amennyiben megtörténik, akkor akarta, és otthagyjuk, elvégre, élvezte :D
2013. aug. 16. 17:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék egy sikátorban találkozni a kedves ismerősöddel. Kezdő pszichopata. Látom, azok táborát erősíti, akik szerint mindig a nő a hibás, elvégre mindegyik csak egy ócska kis r*b*nc, aki valójában élvezi, ha megerőszakolják, csak mocskos disznónak állítja be szegény kicsi férfit, aki alanyi jogon ráfeküdhet bárkire, aki megtetszik neki...
2013. aug. 16. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Úgy hogy ha pisztolyt tartanak a fejéhez akkor a kedves férfi ismerősöd is mélytorkozna ahogy kell.
2013. aug. 19. 10:18
 16/16 anonim válasza:

a te "kedves" férfi ismerősöd komolyan ilyen gyarló?

ha a nő szeretné az aktust akkor odament volna a férfihez ő maga hogy hé haver b*sszál már meg. és a drága haverod próbáljon meg úgy végedekzni ha közbe lefogják a lábát a kezét és közbe 1-2-3 börtöntöltelék b*ssza agyba főbe. megnézném hogy szabadulna ki onnan.

2014. jún. 27. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!