Mit gondoltok Vajdaságról?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 09:04
1/5 anonim válasza:
egy földrajzi terület tőlünk délre, jelentős magyar kisebbséggel. Miért? mit kéne gondolni?
2/5 A kérdező kommentje:
az ottani lakosokról?
2013. júl. 22. 09:34
3/5 anonim válasza:
ha az itteni magyarokra gondolsz, nem igazán tudok semmi különösen jót vagy rosszat mondani, vannak szépek, csúnyák, okosak, buták, és sok igaz barátom.
ami az itteni szerbeket illeti, gyakran akarnak minden ok nélkül megverni magyarokat.
ami a településeket illeti, van pár igazán barátságos, például szabadkát és zentát nagyon szeretem.
4/5 anonim válasza:
Szerintem az lanyok ugyanolyan szepek mint a magyarorszagi magyarok, szerintem nincs sok külömbseg csak annyi,hogy a vajdasagi magyarok büszkebbek mint pl. egy pesti ember...A vajdasagi magyart megölhetik ö akkor is büszke lesz a magyarsagara meg egy pesti magyar pl. par szaz forintert eladja a sajat anyjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!