A Szociológiáról mit gondoltok?
Csak azt tudom írni, amit ide válaszoltam negyedikként:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
Alapvetően érdekes dolgokat lehetne dolgozni ha lenne munkahely, de nincs.
A híresztelésekben pedig van igazság, ha nem is konkrét büfészak - kell matek, informatika, tanulás nélkül könnyen ki lehet esni - de hasonló az elhelyezkedési esély, mint a komédia és az intézményi kommunikátor szakoknál.
1 év munkanélküliség után jelentkeztem a Mekibe, de nem vettek fel, most minimálért melózom - természetesen diploma sem kellett hozzá.
Jó lenne, ha megtalálnám azt a sok helyet, ahová szociológusokat keresnek.
Egyébként a szakirányok közül jelenleg -elvileg- a Survey statisztika a legjobb, bár röhögött már ki matematikus, hogy egy hülye senki vagyok, és hogy milyen jogon lesz egy büfészakos statisztikus, aki az ő első féléves anyagát sem ismeri. Megjegyzem igaza van, bár ő meg nyilván olyat nem tud amit én igen, biztos amit ő tud az nehezebb, aztán hogy mi a hasznosabb, az már más kérdés.
Nem tudom, mire jelentkeztél elsőnek, de szerintem próbálj meg jövőre máshová bejutni.
Nekem is 2. hely volt, hülye voltam, hogy nem próbáltam meg még egyszer az elsőre, én se tudtam, mi ez, beiratkozáskor szembesültem vele, mit fogok tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!