Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nőt nem lehet megerőszakolni....

Nőt nem lehet megerőszakolni. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Egy "kedves" férfi ismerősöm mondta a fenti szavakat. Szerinte olyan nincs, hogy egy nőt megerőszakolnak, mert ha valóban nem akarja az aktust, akkor rúgkapál, kiabál, karmol, csikar...stb. Ha mindezek ellenére mégis "akarata" ellenére történt az aktus, akkor bizonyára ő is akarta valamennyire.
2013. aug. 16. 15:20
1 2
 1/16 Granulátum ***** válasza:
100%

Persze, de a férfiakat sem lehet.

Úgyhogy mondd meg a "kedves" férfiismerősödnek, hogy ha őt hatan partiba vágják, akkor is akarta a tágítást...

2013. aug. 16. 15:27
 2/16 Granulátum ***** válasza:
100%
...akkor ő is akarta...
2013. aug. 16. 15:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy az ismerősöd síkhülye.

Érdekes lenne meghallgatni a véleményét az után, amit az első említett.

2013. aug. 16. 15:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi a volt barátommal játékból sokat birkóztunk,"verekedtünk" és még akkor is volt olyan hogy ő pillanatok alatt harcképtelenné tett: két kezemet lefogta,a lábaimat a térdével leszorította és ennyi volt. Ő 85 kg és 187 cm,én 60 kg és 170 cm - tök hiába vergődtem,ki se tudtam billenteni az egyensúlyából. És ebben nem volt semmi durvaság,csak hülyültünk,de ugyanennyi erővel egy erőszakoló is le tudja fogni a nála jóval kisebb áldozatát.

19/L

2013. aug. 16. 15:34
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Arra nem gondolt a kedves ismerősöd hogy a legtöbb nő ki van szolgáltatva ezeknek az embereknek és az ellenkezés súlyosabb következményekkel is járhat mint a megerőszakolás ?
2013. aug. 16. 15:36
 6/16 anonim ***** válasza:
98%
Nem feltétlenül kell lefognia, elég ha ráijeszt, mondjuk egy késsel (vagy szimplán azzal, hogy megöli). Valaki a félelemtől is lebénul és akkor már nem is kell a támadónak sokat erőlködnie.
2013. aug. 16. 15:37
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Na most vagy én vagyok túl hülye, és azért nem értem az ismerősöd okfejtését, vagy ő túl hülye és azért nem értem...

Szóval a nő rúgkapál, sikít, sír, segítségért kiáltozik, de ha ennek ellenére megtörténik az aktus, nincs erőszak. Akkor ismerősöd logikája szerint az az erőszak, ha NEM történik meg az aktus?

Hasonlóan az elsőhöz, én is megnézném, vajon ugyanez lenne-e a véleménye, ha pár börtöntöltelék jól megtöcsköli hátulról...

2013. aug. 16. 15:39
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ennyi erővel egy embert nem is lehet megölni, legalábbis az ő logikája szerint. Hiszen, ha nem akar meghalni, akkor rúg, harap, kiabál, karmol, csikar... ha mégis kinyírják mindezek ellenére, akkor ő is akarta valamennyire, nem?
2013. aug. 16. 15:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősöd csupa nagybetűs, felkövér, kétszer aláhúzut idióta.
2013. aug. 16. 15:47
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos sokra mennék a rúgkapálásommal ha vasággyal együtt vagyok 50 kg!
2013. aug. 16. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!