Nőt nem lehet megerőszakolni. Mit gondoltok erről?
Persze, de a férfiakat sem lehet.
Úgyhogy mondd meg a "kedves" férfiismerősödnek, hogy ha őt hatan partiba vágják, akkor is akarta a tágítást...
Azt, hogy az ismerősöd síkhülye.
Érdekes lenne meghallgatni a véleményét az után, amit az első említett.
Mi a volt barátommal játékból sokat birkóztunk,"verekedtünk" és még akkor is volt olyan hogy ő pillanatok alatt harcképtelenné tett: két kezemet lefogta,a lábaimat a térdével leszorította és ennyi volt. Ő 85 kg és 187 cm,én 60 kg és 170 cm - tök hiába vergődtem,ki se tudtam billenteni az egyensúlyából. És ebben nem volt semmi durvaság,csak hülyültünk,de ugyanennyi erővel egy erőszakoló is le tudja fogni a nála jóval kisebb áldozatát.
19/L
Na most vagy én vagyok túl hülye, és azért nem értem az ismerősöd okfejtését, vagy ő túl hülye és azért nem értem...
Szóval a nő rúgkapál, sikít, sír, segítségért kiáltozik, de ha ennek ellenére megtörténik az aktus, nincs erőszak. Akkor ismerősöd logikája szerint az az erőszak, ha NEM történik meg az aktus?
Hasonlóan az elsőhöz, én is megnézném, vajon ugyanez lenne-e a véleménye, ha pár börtöntöltelék jól megtöcsköli hátulról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!