Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ennyire sok bunkó ember van...

Ennyire sok bunkó ember van itt a gyk-n? Olvasgatom a feltett kérdések válaszait és a fele kb. le hülye p*csázza minden ok nélkül a másikat vagy nem ép a kérdésre válaszol! Ennyire eldurvult világban élünk már?

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 15:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Nézd meg: 4-es vagyok, és le vagyok pontozva. Semmi sértőt nem mondtam, de ha egy ilyen kérdésnél megpróbálok normálisan vitatkozni, és nem elkezdem mondani, hogy "az emberek sz@rok, a világ rohadt, haladunk a pokol fele", akkor ezt kapom.
2013. aug. 10. 15:33
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Mindenkinek nyomtam egy zőőőd kezet! :)

8. voltam. Továbbiakban ne számítsatok rám, lefordulok a székről, hőgutát kaptam!

Béke legyen Veletek! Amen.

2013. aug. 10. 15:46
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

Kedves nyolcadik :))

Nagyon köszi a zöld kezet.

15:32 vagyok.

Egyébként neked is Ámen!

Majd ha visszatérsz,előre üdvözöllek :D

2013. aug. 10. 15:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek.

A neten nem kell arcot, nevet felvállalni, így sokan "nyugodtan" trollkodhatnak, sajnos. Frusztrációjukat is itt vezetik le. Vagy a való életükben kisebbségi komplexusuk van, csak itt nagy a pofájuk.

Néha szinte elkeserítő, amikor pl. olyan oldalon olvasgatok, ahol épp segítséget kérnek, vagy panaszkodnak valamiért egyesek / pl. munkahely, hitelek, stb. / és mindig, de mindig akad néhány okoskodó tapló, aki nekiáll osztani az észt vagy épp kötözködni kezd. Sokszor olyan stílusban, hogy a szőr feláll a hátamon. Nem értem, hogy miért nem működik egy csomó helyen moderátor, pláne, ha megvan a rendszeresen szórakozó illető nickneve és tiltják ki a fenébe. Mondjuk itt a Gyakorin kevesen szerepelnek névvel, így nem könnyű a dolog, bár, volt, amikor jelentettem a modinak egy trágárkodó és sértő hozzászólást, és akkor eltüntették a szöveget.

2013. aug. 10. 17:06
 15/16 homo ludensz ***** válasza:
100%
Nekem erről az a véleményem hogy ha egy állítást vagy a saját véleményemet igaznak vélem akkor azt sem otromba sem durva beszólásokkal nem tudom meggyőzőbbé tenni.Az összeszedett célratörő választ elolvasom még akkor is ha nem pontosan egyformán gondoljuk.Mellesleg élőszóban sem ugatok le senkit csípőből.
2013. aug. 10. 17:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 9 évben, amióta az utolsó hozzászólás volt, még rosszabb lett a helyzet. Az emberek agresszívek, idegesek, azonnal lehurrogják azt, akinek más a véleménye vagy nem ért valamihez vagy csak kérdezni mer valamit. Lesújtó, néha olyan válaszokat olvasok, hogy nem hiszek a szememnek, a stílusról nem is beszélve.
2022. jan. 17. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!