Ennyire sok bunkó ember van itt a gyk-n? Olvasgatom a feltett kérdések válaszait és a fele kb. le hülye p*csázza minden ok nélkül a másikat vagy nem ép a kérdésre válaszol! Ennyire eldurvult világban élünk már?
Mindenkinek nyomtam egy zőőőd kezet! :)
8. voltam. Továbbiakban ne számítsatok rám, lefordulok a székről, hőgutát kaptam!
Béke legyen Veletek! Amen.
Kedves nyolcadik :))
Nagyon köszi a zöld kezet.
15:32 vagyok.
Egyébként neked is Ámen!
Majd ha visszatérsz,előre üdvözöllek :D
Egyetértek.
A neten nem kell arcot, nevet felvállalni, így sokan "nyugodtan" trollkodhatnak, sajnos. Frusztrációjukat is itt vezetik le. Vagy a való életükben kisebbségi komplexusuk van, csak itt nagy a pofájuk.
Néha szinte elkeserítő, amikor pl. olyan oldalon olvasgatok, ahol épp segítséget kérnek, vagy panaszkodnak valamiért egyesek / pl. munkahely, hitelek, stb. / és mindig, de mindig akad néhány okoskodó tapló, aki nekiáll osztani az észt vagy épp kötözködni kezd. Sokszor olyan stílusban, hogy a szőr feláll a hátamon. Nem értem, hogy miért nem működik egy csomó helyen moderátor, pláne, ha megvan a rendszeresen szórakozó illető nickneve és tiltják ki a fenébe. Mondjuk itt a Gyakorin kevesen szerepelnek névvel, így nem könnyű a dolog, bár, volt, amikor jelentettem a modinak egy trágárkodó és sértő hozzászólást, és akkor eltüntették a szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!