Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ennyire sok bunkó ember van...

Ennyire sok bunkó ember van itt a gyk-n? Olvasgatom a feltett kérdések válaszait és a fele kb. le hülye p*csázza minden ok nélkül a másikat vagy nem ép a kérdésre válaszol! Ennyire eldurvult világban élünk már?

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 15:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos, igen. Én is döbbentem olvasom néha a válaszokat, de nemcsak itt, hanem egy-egy cikk után a kommenteket, szinte csak rosszindulatú megjelgyzés, mintha az emberek a neten vezetnék le a felesleges feszültséget, energiát.
2013. aug. 10. 15:17
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
sok kamu kérdés vagy tényleg nagyon hülye kérdés volt már és rá persze jöttek rá a hülye válaszok mert fölösleges komolyan venni csak néha az ember megfeletkezik hogy ide tényleg kérdezni járnak emberek
2013. aug. 10. 15:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
nemcsak itt, hanem a való világban is ugyanennyi. ezen kár is idegeskedni, a névtelen internet ilyen.
2013. aug. 10. 15:22
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az ilyenek többsége nem "minden ok nélkül" történik.
2013. aug. 10. 15:23
 5/16 anonim válasza:
62%
Aki hülyézi pxcsázza a másikat ott alacsony iq szint is társul hozzá, akit ez sért az éppen arra a szintre lépett le. Miért nem tudsz elvonatkoztatni az ilyen emberektől, egyszerű csak átnézni rajtuk, mint a túloldali szép virágra. Csakis tőled függ, hogy mire helyezed a figyelmet, a sarkon pisilő részeg emberre, vagy a gyönyörű pillangóra a virágon. A TE választásod, hogy örülsz vagy bosszankodsz? Érted?
2013. aug. 10. 15:23
 6/16 anonim válasza:
84%
Sajnos ezért tartunk itt ahol tartunk mert nagyon sok a sötét és bunkó ember!
2013. aug. 10. 15:24
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem személyes példából tettem fel a kérdést, csak amint írtam, hogy olvastam nagyon sok bunkó hozzászólást és ezért feltettem egy kérdést!
2013. aug. 10. 15:27
 8/16 anonim ***** válasza:
72%

Nem igazán tapasztaltam, mondjuk akad. Nem nézem a szex, politika kategóriát, mert ott néha vannak viták.

Nem nézem továbbá a macskásokat, mert ott is eldurvult a helyzet, pedig régen jó volt.

Megszűröm, hová kukkantok be, mert sokszor alpári stílus miatt mérgelem magam. Tudom, nem kéne, de inkább kihagyom a vitás kategóriákat.

Ja, hogy nem a témára válaszolnak? Előfordul....

Ennek okán közlöm, megdöglök a melegtől, még mindíg 39 fok van. Küldjetek már egy kis esőt, léccci! Alföld.

2013. aug. 10. 15:27
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Valójában azért tartunk itt mert egyesek csak másokra mutogatva állítják,hogy miattuk tartunk itt:)

Egyébként a gép mögül mindenki bátor, sokkal könnyebb itt elküldeni az embert mint élőben, szerintem az itt válaszolók 70-80%-a élőben meg sem nyikkan.

2013. aug. 10. 15:31
 10/16 anonim ***** válasza:
81%

Én is észrevettem már.

Én magam is kaptam bunkó válaszokat,de hála istennek a többség értelmes volt.

Amúgy elég gáz ez hogy ennyi bunkó ember van.

2013. aug. 10. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!