Ennyire sok bunkó ember van itt a gyk-n? Olvasgatom a feltett kérdések válaszait és a fele kb. le hülye p*csázza minden ok nélkül a másikat vagy nem ép a kérdésre válaszol! Ennyire eldurvult világban élünk már?
Nem igazán tapasztaltam, mondjuk akad. Nem nézem a szex, politika kategóriát, mert ott néha vannak viták.
Nem nézem továbbá a macskásokat, mert ott is eldurvult a helyzet, pedig régen jó volt.
Megszűröm, hová kukkantok be, mert sokszor alpári stílus miatt mérgelem magam. Tudom, nem kéne, de inkább kihagyom a vitás kategóriákat.
Ja, hogy nem a témára válaszolnak? Előfordul....
Ennek okán közlöm, megdöglök a melegtől, még mindíg 39 fok van. Küldjetek már egy kis esőt, léccci! Alföld.
Valójában azért tartunk itt mert egyesek csak másokra mutogatva állítják,hogy miattuk tartunk itt:)
Egyébként a gép mögül mindenki bátor, sokkal könnyebb itt elküldeni az embert mint élőben, szerintem az itt válaszolók 70-80%-a élőben meg sem nyikkan.
Én is észrevettem már.
Én magam is kaptam bunkó válaszokat,de hála istennek a többség értelmes volt.
Amúgy elég gáz ez hogy ennyi bunkó ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!