Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nemsokára lesz a szülinapom,...

Nemsokára lesz a szülinapom, és nem tudom mit kérjek, tippek?

Figyelt kérdés

eddig kértem egy gurulós széket, polcokat és ennyi, mostanában szoktam ezeket a DIY dolgokat készíteni de nem tudok kérni fali lámpát meg falmatricát, mert költözni fogunk pár honapon belül . Nemtudom mit kérjek?

15/L

2013. aug. 5. 15:19
 1/3 A kérdező kommentje:
a szobáámat akarom kidíszíteni,vagy olyan cuccokat szeretnék kérni amivel tudok kézműveskedni és ilyen DIY cuccokat készíteni
2013. aug. 5. 15:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézz körül egy kreatív hobbi boltban, ott rengeteg jó kézműves alapanyagot lehet kapni.
2013. aug. 5. 16:33
 3/3 anonim ***** válasza:
esetleg megmondod, hogy most igazából nincs konkrét elképzelésed arról, mit szeretnél, ezért jobb lenne, ha az ajándékra szánt pénzt kapnád meg, amiből majd olyan dolgokat vehetsz, amiket szeretnél
2013. aug. 5. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!