Nemsokára lesz a szülinapom és a szüleim azt mondták hogy választhatok egy kis szobakutyát de nem tudom hhogy melyik mellet döntsek. A yorki vagy a bischonok közül valamelyik? Minden szempontból kérném a válaszokat
Attól is függ,hogy mennyi idős vagy?:)
De első kutyának inkább valamilyen bishont ajánlanék.
Hát ha ezek közül gondolkodsz akkor bichon, de én a helyedbe nem ilyen felkapott kutyust választanék. Nem szeretem annyira a "tömegkutyákat" vagyis magamnak nem tudnám elképzelni.
Én a helyedben lhasa apsot vagy tibeti terriert vagy schnauzert vagy pincsert választanék.
Menhely vagy fajtamentőkhöz is benézhettek :D
ez kimaradt
bischon az társasági kutya a yorki pedig terrier (makacsabb kutya). A bichonok nagyon okosak lehet velük kutyás sportokat is űzni. Mindenképpen jó helyről vedd mert sok a szaporító és tőlük lehet beteg kiskutyát kapsz.
[link] itt nézegesd itt van több fajta is.
Szerintem meg nézz körül egy menhelyen. Rengeteg kistestű kutyát találsz.
Egy kutya min. 80-100 ezerbe kerül, ha tenyésztőtől veszed, márpedig onnan érdemes, különben jó eséllyel kifoghatsz egy ideggyenge, beteges kutyát. Tenyésztőtől pedig az vásároljon, aki egy bizonyos fajta szerelmese. Ha neked semmilyen elképzelésed nincs, tényleg nézz körül menhelyen, sintértelepen. Ezzel megmentesz egy életet és nagyon hálás társad lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!