Nemsokára lesz a szülinapom (13) és anyáék nem engedik, hogy osztálytársakat hívjak. De azt megengedik, hogy a család eljöjjön, milyen meghívót készítsek? (lent) KÉRLEK!
Ne haragudj, hogy én sem a kérdésre válaszolok, de miért nem engedik a szüleid? Jó, én sem örülök ha 40 gyerek szétb.rmolja a lakást, én 4-5 gyereknél szoktam meghúzni a határt. Ráadásul nem egy olyan nagy összeg egy otthoni buli.
Ja, amúgy ha van helyed és lesznek hasonló korúak, akkor én a pinatat ajánlom. Annak az elkészítése nagyon olcsó, csak a "töltelék" kerül több pénzbe. Viszont nagyon élvezik...
Meghívóra meg nem kell nagy meló, én Power Pontban szoktam elkészíteni, rá vagy a gyerekek fényképét rakom, vagy egy mesefigurát (neked lehet valami sztár vagy amit szeretsz).
Ez pl. pont egy hello Kittys, de mást is tudsz összerakni.
Nem kell lakásban bulizni, és méregdrágán helyet sem bérelni. Amúgy is kinőttetek a játszóházból és a mekiből.
Az én lányomat legutób bowlingozni hívták, ott tartottak szülinapot. Nem kell flancos plázába menni, vannak sokkal olcsóbb helyek is. Kajának meg lehet kérni helyben pizzát és otthonról tortát vinni.
A másik ötlet, de ahhoz még hideg van: Egy másik bulit egy park játszóterén tartottak piknik szerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!