Nemsokára lesz a szülinapom, (16. ) és nem tudom mit csinálhatnék majd. Ti hogy szoktátok ünnepelni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 14:52
1/11 anonim válasza:
Várjál , pl tavaly hogy is ünnepeltem ? jah megvan , felkeltem , aztán később mdták hogy együnk tortát , mondom jó , ettünk , aztán mentünk a dolgunkra. Sztem minden évben így ünneplem , tök izgalmas .:D you should try it once.
3/11 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet normálisan válaszolni? Nem vagyok olyan elbaszott tinédzser, hogy igyak a születésnapomon.
2010. márc. 7. 15:18
4/11 anonim válasza:
Épp azért vagy elbaszott tinédzser mert így fogod fel :)
Ha 14 éves lennél akkor oké ... de 16 évesen már ...
Ha meg így gondolkodsz ne kérdezz hülyeséget menjel a Mcdonaldsba és kérj magadnak egy Happy Meal menüt :)
5/11 A kérdező kommentje:
Az a gáz ha nem vagyok seggrészeg minden hétvégén?:D Ne viccelj már.:)
2010. márc. 7. 21:57
6/11 anonim válasza:
"Ha 14 éves lennél akkor oké ... de 16 évesen már ... "
Nem véletlenül 18 év alatt nem adnak ki szeszes italt, szóval a kérdező teszi jól, hogy nem issza magát s*ggrészegre.
7/11 anonim válasza:
Nem a seggrészegségről beszéltem és nem is minden hétvégéről hanem egy szülinapról :)
8/11 A kérdező kommentje:
Csak kár, hogy a kérdésre választ nem nagyon kaptam.
2010. márc. 10. 14:44
9/11 anonim válasza:
Sztem menj és ünnepelj a barátaiddal , rendezz egy szülinapi partit vagy valami ilyesmi, vagy egyszerüen ülj be egy helyre ahol lehet dumálni , nem muszáj inni.
10/11 anonim válasza:
Amúgy meg , nagyon BOldog Születésnapot kívánok neked , és reméljük még sok lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!