Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináltok ebben a hőségben?

Mit csináltok ebben a hőségben?

Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 11:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%

hasogatom a fát, tegnap is meg ma is ez a feladat, 5 tonna tegnap meg volt, ma is meg kellene csinálnom,ha pihenek közben, akkor netezek.

az asszony meg főz éppen.

a kutyám meg a tűző napon nézi, mit csinálok én a sok fával.

2013. júl. 28. 11:44
 12/22 anonim ***** válasza:

Hát párom 3-ig dolgozik.Szegény,reggel már szédelgett,biztos a melegtől,mert 30 fok van itt bent és csak megy feljebb.

Egész nap megy a ventillátor,de nem sokat segít.Nem sok mindent fogunk ma csinálni:pihenünk,filmezünk,jégkrémet eszünk,de az is lehet,hogy megyünk el.

Te kérdező?

(annyira irigylem,akinek medencéje van otthon)

2013. júl. 28. 11:46
 13/22 anonim ***** válasza:
Vizes pólóba vagyok,alszok eszek,iszok,tv-zek,gépezek stb.
2013. júl. 28. 11:46
 14/22 anonim ***** válasza:

tvzek,gépezek, medence

de idebent van légkondi,igaz kis teljesítményű de nem rossz azért

2013. júl. 28. 11:48
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Szenvedünk....

Klímánk nincs, nem is akarunk, mert drága, és egészségtelen plusz könnyen meglehet fázni ha nagyon alacsonyra állítjuk.

Strandra nem akarunk menni mert utáljuk a tömegnyomort, és most mindenhol az van szinte. Plusz a barátnőmnek elég érzékeny most a bőre, pár hónapja a munkahelyén erősen megcsapta ott a gőz és akkor elég durva égési sérülése volt, és most pihentetnie kell, mondták hogy idén felejtse el a napozást. Tehát azt sem akarjuk hogy baja legyen.

Van nekünk beépített medencénk a kertbe, de mivel épp felújítás felében van a házunk plusz bővítünk így ott tároljuk a hungarocellt meg az egyéb anyagokat hogy azért el is lehessen férni a kertbe. Szívem szerint a tetőtérbe dolgozgatnék, le kellene vakolni a válaszfalakat, villanyt bekötni, de a tető szigetelésével még nem vagyunk meg és ott van vagy 45-50 fok, 2 percig voltam fent ameddig lemértem néhány helyet hogy tudjam mennyi vezetéket kell hozassak, de nem bírtam tovább megmaradni.

Főzést letudtuk tegnap szerencsére így azzal nem kell szenvedni.

Talán megnézünk 1-2 filmet a délután meg estefelé elmegyünk egyet sétálni és ennyi volt a nap. Nem tudom milesz még, holnap elég gáz munkám lesz hogy ott hogy fogom bírni az is más kérdés.

2013. júl. 28. 11:53
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor dolgozok akkor klímás irodán vagyok, itthon meg pihenek. Olvasok, megnézek egy egy filmet, éjjel csillagászkodok.
2013. júl. 28. 12:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Milyen különbség viselné meg? Nem megyek sehová holnap reggelig, akkor is légkondis kocsiból kiszállok és bemegyek a szintén légkondis irodába, ahol hál' istennek a velem egy légtérben dolgozók is hidegmániások.
2013. júl. 28. 12:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Döglünk a szobában, tv-zünk, netezünk, kaját tegnap megfőzte már párom, így azzal ma nincs gond szerencsére.
2013. júl. 28. 12:01
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Akinek nincs klímája, néhány tipp, egyéni tűrőképességtől függően:

- hideg vízzel átitatott, kicsavart pólót felvenni

- hosszú haj esetén vizezni a hajat, vagy rövid hajnál vizes konyharuhát tekerni a fejre (turbánszerűen)

- Csuklón, bokán vizes ruha, aki a hátán nem bírja

- lefagyasztani néhány palack vizet, majd a ventillátor elé állítani, hogy átfújjon rajtuk - sokkal hidegebb levegőt fog így fújni

- ruhába csavart fagyott palack vizet ölelgetni

- gyógyszertárban néhány száz forintért lehet hűthető/melegíthető zselét kapni. Ezt szintén ruhába csavarva lehet bárhová tenni a testen, nagyon sokáig tartja a hőt. Később akár melegvizes palack helyett is lehet használni télen hasfájásra, fülfájásra, stb, ilyenkor a mikróban kell melegíteni.

2013. júl. 28. 12:05
 20/22 anonim ***** válasza:
Oroszul tanulok.
2013. júl. 28. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!