Ti mit csináltok ebben a hőségben a cicátokkal, hogy elviselhetőbb legyen neki a meleg? Az enyém benti cica, és látom, hogy nagyon szenved.
Tavaly csináltam már olyat ,hogy hűvösebb víz alá próbáltam tenni(szoktam fürdetni is) em mondom ,hogy rajongott érte ,de hátha jól esik neki ,csak ezt ugye nem tudom tőle megkérdezni... :D Nem akarom jobban kínozni sem persze ,épp elég neki a meleg ,csak hátha attól jobba érezné magát.
Szerintetek?
köszi előre is!
A cicának?
Az enyém ilyenkor is a napon van, és nagyokat nyújtózkodik.
A kutya liheg, meg árnyékba vonul, naponta többször locsolom törlöm át vizes ronggyal, a macska meg közben jókat "nevet" rajta.
A macskák jól bírják a meleget, az enyém most is a lakás legmelegebb pontján alszik. Megpróbáltam többször is szellősebb helységbe terelgetni, de visszament.
A lényeg, hogy ne legyen tűző napon és legyen több helyen friss víz kikészítve neki.
Igen,igen köszönöm víz az van neki több helyen is! :)
Éjszakára kinyitom a fürdőszoba ablakot és mégsem ott alszik,szóval lehet valami a dologban,hogy csípi a meleget. :D
Hát akkor megnyugodtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!