Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hány éves korotokban hagytátok...

Hány éves korotokban hagytátok el az, , iskolás aláírást", áttérve a, , krix-krax" módra?

Figyelt kérdés
.

2013. júl. 26. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok, de még nem hagytam el :D
2013. júl. 26. 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Én mikor dolgozni kezdtem, 25 évesen.
2013. júl. 26. 14:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Fokozatos volt általános végén, középiskola elején. Aztán középiskola végén kézírást váltottam, hogy olvashatóbb legyen... ami lassan megint elcsúnyult. Most gondolkozok egy második váltáson, csak som szánok időt az új stílus begyakorlására...
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 22, és szintén nem. Nem is tervezem, valahogy nem jön magától.
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem hagytam el.

19F

2013. júl. 26. 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Az iskolást már elhagytam, de továbbra is nagyjából olvasható mindenki számára, tehát nem krix-krax

29N

2013. júl. 26. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:

22 körül, kényszerűségből alakult ki a szignóm. Kis helyre és sűrűn kellett írnom a munkahelyen.

A teljes aláírásom ma is olvasható, de azért az is változott lassan.

2013. júl. 26. 14:49
 8/10 anonim ***** válasza:
22 évesen (3-4 hónapja), szintén azért, amiért az előző válaszoló. Kis helyre sokat kell aláírnom, így nem telik sok időbe.
2013. júl. 26. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem hagytam el,és nem is fogom.

25/n

2013. júl. 26. 18:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlenül hagyja el mindenki. Aki igen, az vagy tudatosan teszi és "kitalál" magának egy krixkraxos aláírást, vagy azért, amit itt többen írtak is, hogy naponta többször kell aláírni és egy idő után kialakul egy forma, ami jelentősen gyorsabb, mint az iskolás forma.

Én a második verzióhoz tartozom, én sokáig -bár talán nem teljesen iskolásan- olvashatóan írtam alá, aztán kb. 30 évesen kerültem olyan munkahelyre, ahol naponta sokszor kell aláírnom. A kézjegyem is megváltozott ettől, meg a teljes név aláírásom is.

2013. júl. 27. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!