Hány éves korotokban hagytátok el az, , iskolás aláírást", áttérve a, , krix-krax" módra?
Az iskolást már elhagytam, de továbbra is nagyjából olvasható mindenki számára, tehát nem krix-krax
29N
22 körül, kényszerűségből alakult ki a szignóm. Kis helyre és sűrűn kellett írnom a munkahelyen.
A teljes aláírásom ma is olvasható, de azért az is változott lassan.
Nem hagytam el,és nem is fogom.
25/n
Szerintem nem feltétlenül hagyja el mindenki. Aki igen, az vagy tudatosan teszi és "kitalál" magának egy krixkraxos aláírást, vagy azért, amit itt többen írtak is, hogy naponta többször kell aláírni és egy idő után kialakul egy forma, ami jelentősen gyorsabb, mint az iskolás forma.
Én a második verzióhoz tartozom, én sokáig -bár talán nem teljesen iskolásan- olvashatóan írtam alá, aztán kb. 30 évesen kerültem olyan munkahelyre, ahol naponta sokszor kell aláírnom. A kézjegyem is megváltozott ettől, meg a teljes név aláírásom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!