Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az összeeskü...

Mi a véleményetek az összeesküvéselméletekről? Miért?

Figyelt kérdés

Pár napja hívott fel egy barátnőm, hogy halálfélelme van, mert a h1n1 elleni oltásban méreg vagy beültethető chip vagy nem is tudom, micsoda van és kötelezővé fogják tenni és ki fogják irtani a Föld lakosságának jelentős részét.

Két órán keresztül beszéltünk (anyagi csőd lehetett neki :) ), utánakerestem az interneten minden fellelhető anyagnak a témában, de nem tudtam őt meggyőzni. Sajnos egy általa nagyra tartott ember - ráadásul tanára - is azt mondta neki, hogy fél, hogy megölik.

Szerintem ez nyilvánvaló hülyeség, ilyen tervet készíteni még csak-csak lehet, keresztülvinni viszont nem.

2009. okt. 21. 14:30
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
Amíg nem mondja be a tv, hogy kötelező beoltatni magát, minek foglalkozik vele?
2009. okt. 21. 14:37
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is ameddig nem kötelező ne aggódjon
2009. okt. 21. 14:52
 3/30 anonim ***** válasza:
56%

Nem hiszek el minden mesét, de egyet bizton állíthatok, hogy ettől a fenti történettől már durvábbak is tervbe voltak, vannak!

Ha igazán átlátnánk azt a világméretű érdekszférát és összefonódásokat, amiket nem látunk át, akkor valószínűleg nagyon meglepődnénk sokan!

Lesz itt még sok meglepetés, csak várjátok ki a végét.

2009. okt. 21. 14:57
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
na mesélj, mik azok a durvaságok?
2009. okt. 21. 14:58
 5/30 anonim ***** válasza:
56%

Figyel, ha mindent bizonyítani tudnák, leírtam volna. De azt a sok "mesét", amit az neten is előadnak - részben legalább is - a valóság ihlette.

Mit gondoltok, miért tudják a milliókat

úgy manipulálni időről-időre, hogy egymás torkának essenek? Az emberiség altatása, vagy manipulálása ismert módon, komoly tudomány, de sokan hiszik (egyenként mindenki azt képzeli), hogy őket aztán nem palizták be!

Dehogynem!

2009. okt. 21. 15:07
 6/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

14:57-es, érdekelne a véleményed, de kérlek, akkor írd is le. Mire alapozod, miért gondolod, hogy lesznek itt még meglepetések?

(én azért gondolom, hogy nem, mert pl. a zsidókat próbálták meg nemrég kiirtani és még azt se lehetett keresztülvinni... nemhogy az egész Földet)

2009. okt. 21. 15:07
 7/30 A kérdező kommentje:

Ez így nagyon szép elmélet, de kérlek tényleg támaszd alá mondjuk példákkal, mert akkor lesz csak meggyőző.

És mert tényleg kíváncsi vagyok, hogy ha tényleg meggyőződésből és nem hitből írtál, akkor mi győzött meg.

2009. okt. 21. 15:10
 8/30 anonim ***** válasza:
82%

Én csak annyit mondok: "Amikor azt hiszed, átvertél valakit, akkor téged vertek át!"

Sok minden lehet, de ez a h1n1 sztori igazából fel van fújva, és a média kelti a cirkuszt. Paralízis és tbc ellen kötelező a védőoltás, abból miért nincs ekkora banzáj?

Ja, és az évente igényelhető "sima" influenza elleni oltás? Csak az nincs ennyire túllihegve.

Négyen haltak meg eddig az országban a h1n1 szövődményei miatt eddig BIZONYÍTOTTAN. Hadd kérdezzem már meg, hányan halnak meg a sima minden évben jelentkező influenza szövődményei miatt évente Magyarországon? Ugye...

2009. okt. 21. 15:18
 9/30 anonim ***** válasza:
39%
Csak nem a NAGY BUMM-ra gondoltál?
2009. okt. 21. 15:19
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
sajnos nagyon sok embernek van üldözési mániája
2009. okt. 21. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!