Csúfoltak téged a neved miatt, vagy gyermekedet? Hogy hívnak/hívják? És ha esetleg nem a neved miatt, akkor mi miatt és hogyan? Okozott ez bármit akkoriban, illetve később?
Igen. A vezetéknevem Varga. Így lettem varangy :'D
Am régen nagyon bántott, de ma mostmár letojom. :)
Engem nem csúfoltak soha a nevem miatt és a testvéremet sem (más miatt viszont mindkettőnket, de ez mellékes:).
Az ismerőseim közül akit nagyon:
Klotild - szegény lányt klotyónak hívták...
Ernő - különösebb beceneve nem volt a srácnak, de halálra cikizték, hogy "parasztos" neve van (általános iskola)
Ramón - hát őt mindenki csak b*zizta vagy c*gányozta a neve miatt (egyik sem volt persze, szintén általános iskola) :/
Volt még Benjámin, Dámján (vagy hogy a francba írják), nekik sem volt különösebb becenevük csak mindenki halálra röhögte magát a neveiken.
még szintén általános iskolában volt egy Mercédesz nevű kislány az évfolyamban, őt is persze zsigulinak meg trabantnak szólították. Később gimiben is volt Mercédesz ismerősöm, akkor már nem cikizték.
Ágota vagyok, engem Ágó-rágóztak.
Illetve elég sok, küldfölről kapott, kissé divatjamúlt ruhát hordtunk gyerekkoromban a tesómmal, emiatt néha vihogtak rajtam a lányok a suliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!