Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem fogadnak el? Miért...

Miért nem fogadnak el? Miért kell gúnyolódni? Beteg vagyok!

Figyelt kérdés

kóros szőrnövekedésben (Hirzutizmus) szenvedek , megpróbálom eltüntetni a szőrszálakat de nem mindig megy teljesen . Nem élég , hogy utálom magam , az utcán az emberek is van amikor megnéznek. Imádok strandra járni de már nem bírtam idén nyáron , mindenki megbámult.

Az egész pasim ezért hagyott el biztos, nincs senkim .

Nem nagyon tudom magam így elfogadni , vannak mások is akik ebben szenvednek , őket is lenézik és a sok szőke pics* kommentál nekünk , mintha mi szeretnénk ez a betegséget, mi akartuk volna ezt így.

2009. okt. 18. 16:17
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:25 huu mivel oldottad meg hogy nem latszik? nagyon jol jonne, mert en mar annyira unom szedegetni es midnig 1-2 szal latszik es annyira zavar.
2009. okt. 21. 20:26
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem oldottam meg semmivel, én is szedem, gyantáztatom kozmetikussal. 18 évesen még nekem is csak 1-2 szál volt az államon, de most 23 vagyok és egyre több van. Ezért fordultam orvoshoz. Majd megírom az eredményt. Akinek nincs ez, az nem tudja, hogy milyen rossz...ja, de ez tényleg nem zavarná a párod. Kizárt, hogyha vki szeret ezért elhagy. Te eddig biztos felszínes emberekkel találkoztál...majd idővel találsz vkit, aki úgy szeret, ahogy vagy. Még azt akartam hozzátenni, hogy ez tuti vmi hormon probléma, mert nekem a terhességem alatt nem nőtt feleannyira sem. Én még mindig nem értem: mások miért szólnak be neked ezért, ha neked csak 1-2 szál van? Nagyítóval járkálnak vagy mi?
2009. okt. 23. 09:22
 23/24 anonim válasza:
nyugi. én is így vagyok csak nekem nincs hirzutizmusom. viszont rengetegen csúfolnak mert fejlettebb vagyok testileg. ezek mindenen csúfolódnak! hiába is mondod nekik hogy beteg vagy csak csúfolódni tudnak!:S
2011. szept. 19. 19:05
 24/24 anonim válasza:
mondjuk ha fiúk csúfolódtak rajtad azon nem lepődök meg.
2011. szept. 19. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!