Miért utál engem mindenki? Miért nem fogadnak el olyannak amilyen vagyok? Miért rombolják az így is -0 önbizalmamat? = (= (= (= (
köszi :)
de nem tudom, hogy mennyire segítene az a legnagyobb bajom h alacsony vagyok már am többször is írtam ide ezzel kapcsolatban de nem sokra megyek... szóval ha nagyobb lennék akk sokkal jobb lenne minden :(
Ezt gyorsan verd ki a fejedből. Az hogy alacsony vagy, semmit nem jelent. Attól te ugyanolyan ember vagy mint egy 2 méter magas kosaras.
Nem a külső adottságok határozzák meg az ember személyiségét. A tetteid, és a gondolkodásmódod tesz mások szemében elismertté, naggyá. Ezt sose felejtsd el.
21:52
Ez miben nyilvánul meg? Már érdemleges dolgok is történtek, vagy még csak kicsik?
Nem könnyű helyzet, tanácsot is nehéz adni, mert nem ismerünk se téged sem az osztályodat. Mondanám, hogy próbálkozz légy kedves, figyelmes a többiekkel, de van akiknél ez se mindig jön be. Aki kifejezetten utál annál ne erőltesd. De ha valaki nem szól hozzá, még lehet hogy kedvelne.
Amúgy szívesen beszélgetek veled, ha csak kell valaki aki meghallgat. Csak egy valamit nem értek, ha van barátod, ő miért nem felel meg erre a célra? :P
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!