Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem fogadnak el? Miért...

Miért nem fogadnak el? Miért kell gúnyolódni? Beteg vagyok!

Figyelt kérdés

kóros szőrnövekedésben (Hirzutizmus) szenvedek , megpróbálom eltüntetni a szőrszálakat de nem mindig megy teljesen . Nem élég , hogy utálom magam , az utcán az emberek is van amikor megnéznek. Imádok strandra járni de már nem bírtam idén nyáron , mindenki megbámult.

Az egész pasim ezért hagyott el biztos, nincs senkim .

Nem nagyon tudom magam így elfogadni , vannak mások is akik ebben szenvednek , őket is lenézik és a sok szőke pics* kommentál nekünk , mintha mi szeretnénk ez a betegséget, mi akartuk volna ezt így.

2009. okt. 18. 16:17
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
100%
Ha valaki ezért gúnyolódik, hagyd ott ne törődj vele. biztosan nehéz, de biztos találsz olyat akit nem zavar.
2009. okt. 18. 16:21
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna...senki sem tökéletes nem igaz?

Ne is törődj velük.

2009. okt. 18. 16:24
 3/24 A kérdező kommentje:
az nem zavarna, hogyha másnak lenne, vagy hogyha neked? hidd el nagyon zavarna , nem akarok még tükőrbe sem nézni!
2009. okt. 18. 16:30
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért gúnyolódnak mer bunkó állatok
2009. okt. 18. 16:30
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem is van egy betegségem, amiről nem tehetek. megszoktam, hogy megbámulnak, néha zavar és elszomorodom tőle, de tényleg nem éri meg. a barátaim elfogadnak így, és mindenki szeret, aki ismer. akik csúfolódnak rajtam, azok pedig nem normálisak, inkább legyek olyan amilyen, minthogy az ilyenekre hasonlítsak. 17/L
2009. okt. 18. 16:31
 6/24 A kérdező kommentje:
kedves utolsó , a pasikkal hogy állsz? őket nem zavarják , egyik pasim sem mondta, hogy mi miatt hagyott ott de szerintem ezért.az utolsó tett pár megjegyzést is
2009. okt. 18. 16:42
 7/24 anonim ***** válasza:
Röviden azért, mert az emberek ostobák és szemetek.
2009. okt. 18. 16:42
 8/24 anonim ***** válasza:

Bár én nem az utolsó vagyok, hanem 16:42-es, de az a pasi biztosan nem szerethetett téged úgy igazán, különben nem tette volna szóvá, pláne nem szakított volna veled emiatt.

Ez felszínes dolgok, jobb is hogy megszabadultál tőle.

2009. okt. 18. 16:45
 9/24 A kérdező kommentje:

ha pasi lennék szerintem én sem tudnám ezt elfogadni , szinte már mindent kipróbáltam , dokinál is voltam de nem ér semmit a gyógyszer.

nem nem jobb , hogy otthagyott úgy legalább volt valakim , így senkim sincs

2009. okt. 18. 16:48
 10/24 anonim ***** válasza:
Endokrinológiát felkerested már?
2009. okt. 18. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!