Miért nem fogadnak el? Miért kell gúnyolódni? Beteg vagyok!
kóros szőrnövekedésben (Hirzutizmus) szenvedek , megpróbálom eltüntetni a szőrszálakat de nem mindig megy teljesen . Nem élég , hogy utálom magam , az utcán az emberek is van amikor megnéznek. Imádok strandra járni de már nem bírtam idén nyáron , mindenki megbámult.
Az egész pasim ezért hagyott el biztos, nincs senkim .
Nem nagyon tudom magam így elfogadni , vannak mások is akik ebben szenvednek , őket is lenézik és a sok szőke pics* kommentál nekünk , mintha mi szeretnénk ez a betegséget, mi akartuk volna ezt így.
Engem nem zavarna...senki sem tökéletes nem igaz?
Ne is törődj velük.
Bár én nem az utolsó vagyok, hanem 16:42-es, de az a pasi biztosan nem szerethetett téged úgy igazán, különben nem tette volna szóvá, pláne nem szakított volna veled emiatt.
Ez felszínes dolgok, jobb is hogy megszabadultál tőle.
ha pasi lennék szerintem én sem tudnám ezt elfogadni , szinte már mindent kipróbáltam , dokinál is voltam de nem ér semmit a gyógyszer.
nem nem jobb , hogy otthagyott úgy legalább volt valakim , így senkim sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!