Színművészetin milyen monológot fogadnak el?
Szia!
Tudtam határidőre mindent, egyáltalán nem paráztam. Viszont sajna nem sikerült. Az első fordulóban kidobtak. Így visszagondolva már sejtem ,h miért. Elsősorban azért mert nem tudtam táncolni. :D Először kértek 1-2 verset. Aztán tőlem 1 monológ részletet kérdeztek. Ezután énekelni kellett. Azt kérték ,h énekeljem el a Huszárgyereket c. népdalt és közbe magyar táncot. A tánc meg sose volt az erősségem főleg a magyar tánc xD De úgy látom ide olyan emberek kellenek akik minden téren ott vannak. Ha te is ezen töröd a fejed akk sztem olyan dalokat válassz amire nincs jellemző koreográfia :) Meg a monológok elég fontosak. A kiállásodból egyből leszűrik ,h van e rutinod. Ha látják ,h van egyfajta színházi beidegződésed, az félsiker. Fontos ,h ismerd a monológot és az előadása kidolgozott és rutinos legyen. Szóval lássák ,h profi vagy. Muszáj ,h kiemelkedő légy vmiben, mert akkor fogod felkelteni az érdeklődésüket, szal ha vmiben jó vagy ne fogd vissza magad. Ne szerénykedj , hanem tedd oda magad ahogy tudod :D
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!