Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy "nagymagyar"?

Mit jelent az, hogy "nagymagyar"?

Figyelt kérdés
Az oldalon randalírozó amerikamajmolók kedvelt szójárása. De mit is jelent?
2009. okt. 18. 10:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Most sokan lenézik azokat akik "mindent vissza" szöveget hangoztatják,de sokan nem gondolják komolyan. Nem csak háborúval lehet visszaszerezni területeket. Én azt szeretném,hogy a határon túli magyarság kapja meg az autonómiát. Főleg: Vajdaság,Felvidék és Székelyföld.

"3. Pár száz éve egész Európa úgy beszélt rólunk, hogy "magyar a tudás népe". Nézz körbe mennyi találmány kötődik magyar névhez! "

Ez igaz? Ezt még sose hallottam.

A melegekkel addig nincs bajom,amíg nem a nyílt utcán mutogatják másságukat,vagy félig meztelenül rohangálnak az utcán rózsaszín nadrágban. Otthon a 4fal között azt csinálnak amit akarnak,de sajnos nem 1 esetről hallottam mikor egy kisgyerek (kb 4éves) "melegeket" látott,és ő azt hitte hogy ez természetes,de ezt inkább nem folytatnám..

Spiróról meg inkább nem is beszélnék.Szívesebben olvasok Tormay Cécile vagy Wass Albert műveket.

Szebb jövőt!

2009. nov. 12. 20:19
 22/22 anonim ***** válasza:
És én úgy vettem észre hogy azokat nevezik gyakran "nagymagyarnak",akik nacionalisták,irredenták. Én nem nagyon szeretem ezt a szót hogy "nagymagyar",ezt inkább gúnyolásnak nevezném. Sajnálom hogy ha valakinek azért nem tetszek mert van bennem némi irredenta nézet. (Valószínűleg azért IS ,mert sok családtagom él az elszakított területeken)
2009. nov. 12. 20:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!