Mit jelent az, hogy "nagymagyar"?
Most sokan lenézik azokat akik "mindent vissza" szöveget hangoztatják,de sokan nem gondolják komolyan. Nem csak háborúval lehet visszaszerezni területeket. Én azt szeretném,hogy a határon túli magyarság kapja meg az autonómiát. Főleg: Vajdaság,Felvidék és Székelyföld.
"3. Pár száz éve egész Európa úgy beszélt rólunk, hogy "magyar a tudás népe". Nézz körbe mennyi találmány kötődik magyar névhez! "
Ez igaz? Ezt még sose hallottam.
A melegekkel addig nincs bajom,amíg nem a nyílt utcán mutogatják másságukat,vagy félig meztelenül rohangálnak az utcán rózsaszín nadrágban. Otthon a 4fal között azt csinálnak amit akarnak,de sajnos nem 1 esetről hallottam mikor egy kisgyerek (kb 4éves) "melegeket" látott,és ő azt hitte hogy ez természetes,de ezt inkább nem folytatnám..
Spiróról meg inkább nem is beszélnék.Szívesebben olvasok Tormay Cécile vagy Wass Albert műveket.
Szebb jövőt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!