Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy "nagymagyar"?

Mit jelent az, hogy "nagymagyar"?

Figyelt kérdés
Az oldalon randalírozó amerikamajmolók kedvelt szójárása. De mit is jelent?
2009. okt. 18. 10:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%

Semmit. Egy köpködőszó, amit a normális magyar emberekre találtak ki azok, akiknek Magyarország csak a pillanatnyi lakóhelyüket jelöli.

Ja, hát hozzájuk képest valóban nagymagyar egy akármilyen egyszerű magyar ember, akinek van némi nemzeti öntudata.

2009. okt. 18. 10:55
 2/22 anonim ***** válasza:
56%

na én az előző ellenkezőjét mondanám, tudod ezt azok találták ki, akik a teljesen irracionális, teljesülhetetlen vágyaikat igen erőszakosan hangoztatják, és ettől érzik "nagymagyar"-nak magukat, általában nulla IQ-val (ez egy nagyon fontos jellemzőjük egyébként). Én már olyat is hallottam, hogy egy igazi nagymagyar pl. utálja a melegeket és fújbuxik ki az országból, mert egy igazi magyar az nem lehet buxi, ... na puff. Szted kell ide még valamilyen érv ? Ez úgy nagyjából jellemzi is az értelmi színvonalukat.

Arról meg nemá én tehessek, hogy valóban ezt a k országot csak lakóhelyemként jelölhetem meg, hiszen itt már lassan minden undorító. ha nem így lenne, bizonyára másképpen éreznék.

2009. okt. 18. 11:38
 3/22 anonim ***** válasza:
22%

Nemzeti öntudat? Ne fárassz .. mire?

Tudod inkább letagadom, hogy magyar vagyok, mert úgy van esélyem, hogy nem köpnek le értelmesebb országban (nem mondok az ezer példából most egyet se ...). Úgyhogy ezt se lehet úgy megteremteni, majd ha lesz mire, akkor bizonyára talán lesz nemzeti öntudat is. Addig csak cirkuszolni lehet ... showműsornak elmegy, de nagyon siralmas.

2009. okt. 18. 11:40
 4/22 anonim ***** válasza:
63%

És nem lehet eladni a lakást? Mi az akadálya a költözésnek?

Nehogymár könyörögni kelljen, hogy maradj. Menj oda, ahol tetszik.

Nekem se tetszik ami most itt van, én ennek ellenére azért maradok, mert ez a hazám, ahogy a szüleit se választja az ember, hanem oda születik.

2009. okt. 18. 11:42
 5/22 anonim ***** válasza:
78%
Az elsőnek van igaza, a második meg elég buta ha ezt el is hiszi amit írt. 1000ből 1 ilyen. De ha utánanéznél a dolgoknak, akkor tudnád hogy a nemzeti oldalnak semmi baja nincs a bzikkal, hanem azokkal a bérbzikkal van a baj, akik latexban táncolnak fényes nappal az utcán, megbénítva ezzel az egész várost (őket a legtöbb homokos is elítéli).
2009. okt. 18. 11:43
 6/22 anonim ***** válasza:
69%
Ez egy szitokszó azokra, akik nem majmolják a médiából ill. az amerikából beáradó dolgokat.
2009. okt. 18. 11:45
 7/22 anonim ***** válasza:
64%
Letagadod hogy Magyar vagy? Innentől kezdve nincs miről beszélni. Ne beszéld a nyelvünket, és ne foglald a helyet az országunkban, viszlát.
2009. okt. 18. 11:45
 8/22 anonim ***** válasza:
41%
Pontosan.
2009. okt. 18. 11:46
 9/22 anonim ***** válasza:
33%

Amerika...

Egyáltalán nem hiányzik, kösz.

Viszont a "nagymagyarkodás" se, ami egyébként annyit jelent, hogy egyrészt az a magyar, akit mi annak tartunk, a többit meg emberszámba se vesszük, másrészt pedig annyi, hogy nem veszünk tudomást a realitásokról és álomvilágban élünk (pl. Trianon visszafordítható, a magyarság a Kárpát-medence esze, nem is Ázsiából jöttünk és semmi közünk a finn-ugor nyelvcsaládhoz, ellenben annál több a sumérokhoz, a homoszexuálisok betegek és/vagy bűnösök, a kereszténység egy gyönyörű szép dolog és a Biblia minden szava igaz, de aki ezt nem így gondolja, az szintén nem magyar, tehát nem is ember, és így tovább hosszan. Ja és persze aki pl. a homokról vagy a külföldiekről nem így vélekedik, az "libsi" vagy "Amerikamajmoló", tehát nem is ember).

Ezt jelenti.

2009. okt. 18. 11:49
 10/22 anonim ***** válasza:
69%

Már miért tartsak magyarnak egy olyan embert, aki letagadja a magyarságát külföldön? Viccelsz? Menjen a francba.

Vagy a többi. Ha én emigrálnék egy más országba, úgy élnék, ahogy az ottaniak. Mi itt így élünk, magyarok vagyunk, nem arabok, nem zsidók, nem kínaiak. Aki ezt elfogadja, jó, aki meg nem, az menjen oda, ahol az van amit ő akar.

Ez a világ minden táján így működik, nem csak itt.

2009. okt. 18. 11:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!