Miért nem szervezik egy vidéki mezőre a melegek a felvonulásukat?
Miért kell a fővárosi embereket provokálni? Miért nem lehet kiszervezni valami puszta kellős közepére ezt a provokatív felvonulást?
Gyakorlatilag terror lesz egy napig, nem lehet utcára menni, se a langyosok miatt se az agresszív tüntetők miatt.
A drogos fesztiválokat is kiszervezik vidékre, ahol elhallucinálhatnak kér fa között és senkit nem zavarnak.
De langyosék az egész fővárost elfoglalják.
"nyugodtan buzuljál, bénítsd le a belvárost, torzítsd el az emberek elmélyét, ziláld szét a családokat"
Nem vagyok homoszexuális, nem vettem részt a felvonuláson, nem célom mások elméJét befolyásolni, és nem értem, hogyan tudnék családokat szétzilálni azáltal, hogy nem zavar, ha két ember úgy éli le az életét, ahogy szeretné. Szerinted ha a homoszexuálisok "rendes" családot alapítanának, az jobb lenne a családtagoknak?
Az, hogy a homoszexualitás elmebetegség, jó pár évtizeddel ezelőtt volt elfogadott álláspont. És igen, lehet, hogy a társadalom legalja vagyok, amiért nem akarok betiltani olyasmit, ami nem árt.
#30-as
Nem tudok ilyen statisztikáról, viszont elgondolkodtató az, hogy néhány éve még tojásdobálás is volt, mára pedig az ellentüntetők száma meglehetősen lecsökkent.
17-es
A feltűnési viszketegség mert a neonáci fekete ruhások nem a feltünést keltették?
26-os
Nos, nem nevelnék a fiamból meleget!
Össze szarom mingyárt magamat ilyen dumától.
Szerinted a szülök nevelnek a gyerekeikböl leszbikust vagy meleget?
Ekkora baromságot irni
Mikor vége lett a felvonulásnak meg biztos be ültek egy kocsmába és ki tárgyalták
Nah milyen jo buli volt hogy be orditottam a kö.ög bu..nakmég a fiamnak is mondtam orditsd le a fejét
Szégyen
""Ilyen alapon, akkor legyen pe*dofil felvonulás, gyilkosok felvonulása, betörők, tolvajok, zsebesek felvonulása stb."
A homoszexualitás (egyelőre még) nem törvényellenes, így annak "ünneplése" nem törvényellenes. A pedofília, gyilkosság, rablás törvényellenes, így ha lenne egy felvonulás, ami ezt hirdeti, az törvényellenes lenne. Ne hasonlítsuk a melegeket pedofilokhoz, gyilkosokhoz, tolvajokhoz!"
Hozzátenném, hogy avval, hogy valaki homoszexuális, avval nem okoz másoknak kárt. Elég furcsa dolgok állhatnak egy ilyen asszociáció mögött. Talán az az egyetlen kár amit okoznak, hogy szélsőjobbos látensmelegekben felszínre hoznak valami mélyen elfojtott dolgot, amit erőszakkal tudnak kezelni csak, egyelőre.
"Miért is kell felhívni magukra az ország és a világ figyelmét? Miben jobbak a "normális hétköznapi"embereknél?"
Az 56-os forradalmároknak miért kellett felhívni magukra ország és világ figyelmét? Miben voltak ők jobbak a "normális hétköznapi embereknél"? Ugye, mennyire sánta érvelés? Azért hívják fel magukra a figyelmet, mert úgy érzik, hogy jogfosztottak, és ez a jogfosztás ellen akarnak küzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!