Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem szervezik egy...

Miért nem szervezik egy vidéki mezőre a melegek a felvonulásukat?

Figyelt kérdés

Miért kell a fővárosi embereket provokálni? Miért nem lehet kiszervezni valami puszta kellős közepére ezt a provokatív felvonulást?

Gyakorlatilag terror lesz egy napig, nem lehet utcára menni, se a langyosok miatt se az agresszív tüntetők miatt.

A drogos fesztiválokat is kiszervezik vidékre, ahol elhallucinálhatnak kér fa között és senkit nem zavarnak.

De langyosék az egész fővárost elfoglalják.

2013. júl. 6. 08:53
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
68%
A "Békemenet" felvonulásait miért nem szervezik a "puszta kellős közepére"?
2013. júl. 6. 08:58
 2/42 anonim ***** válasza:
48%
Azért, mert a mezőn könnyen egy kézigránátot hajít közéjük valaki - ezt a városban nehéz megtenni a többiek miatt.
2013. júl. 6. 09:02
 3/42 anonim ***** válasza:
96%

"ahol elhallucinálhatnak két fa között"

-kész, síííírok:))))

2013. júl. 6. 09:03
 4/42 anonim ***** válasza:
86%
Tiltakozom a MOSZ/Mezőőrök Országos Szövetsége/ nevében.....:)
2013. júl. 6. 09:15
 5/42 rajcziz ***** válasza:
51%
Az egész fővárost elfoglalták? Tudtommal egy ilyen rendezvénynek megvan egy megszabott útvonala. Ha téged annyira zavar ez a "provokatív" rendezvény (csak tudnám, hogy téged személyesen miben provokál), akkor ne menj a megszabott útvonal környékére és kész.
2013. júl. 6. 09:56
 6/42 anonim ***** válasza:
43%
Én azt szeretném, ha januárban vonulnának -20 fokban kíváncsi lennék sok lefagyott p*csű/mellű egyénre!
2013. júl. 6. 10:57
 7/42 rémuralom ***** válasza:
81%
Ha a pusztába szerveznék, senki se figyelne rájuk. Najó, a baloldali ill. a szélsőjobboldali sajtó így is egekbe magasztalná ill. szidná, mint a bokrot. Ezt a Pride felvonulást a világon mindenütt nagyvárosokban rendezik, mert ott van értelme. Ha olyan fővárosban akarsz lakni, ahol nincs Gay Pride, költözz mondjuk Canberrába. Az ausztrál melegfelvonulás Melbourne-ben van.
2013. júl. 6. 11:06
 8/42 anonim ***** válasza:
68%

Minden felvonulás, a melegeké is, figyelemfelhívás. Ezt ott lehet a legeredményesebben tenni, ahol sokan laknak, sokan járnak, és lehetőleg közel vannak a hírügynökségek.

Vidéki mezőn tartott felvonulás olyan, mint jégre menni melegedni.

2013. júl. 6. 11:42
 9/42 anonim ***** válasza:
77%

Nos, akkor a provokációról: Volt ezer esztendeje, hogy egy eldugott helyen, ahol madár sem jár, terveztek egy nudista strandot. Lett ám nagy kalamajka magyar országban (sic!). Hogy ez micsoda felháborító, micsoda erkölcstelenség, s hogy a gyerekek.

És olyanok verték legjobban a tam-tam dobot, akik a kádban sem nagyon feredőznek, de strandon életükben nem jártak, nem is tervezik, még csak abban a megyében sem lakoznak.

Arra a kérdésre, hogy akkor miért is zavarja őket, csak mint átszakadt lemezt ismételték, hogy „na de hát-na de hát-na de hát”.

Nem köl nézni.

Földrajzból nem voltam olyan rossz, de eddig nem sejtettem, hogy a fővárosunk ilyen pirinyó lenne.

2013. júl. 6. 13:23
 10/42 anonim ***** válasza:
51%
Hát nem tudom, én Budapesten lakom, voltam is "bent", a felvonulás környékén, semmi zavarót nem tapasztaltam. Ó, de ja, egy falka ordítozó kopasz férfi-ellentüntetők-majdnem lelöktek a járdáról...
2013. júl. 6. 16:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!