Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem szervezik egy...

Miért nem szervezik egy vidéki mezőre a melegek a felvonulásukat?

Figyelt kérdés

Miért kell a fővárosi embereket provokálni? Miért nem lehet kiszervezni valami puszta kellős közepére ezt a provokatív felvonulást?

Gyakorlatilag terror lesz egy napig, nem lehet utcára menni, se a langyosok miatt se az agresszív tüntetők miatt.

A drogos fesztiválokat is kiszervezik vidékre, ahol elhallucinálhatnak kér fa között és senkit nem zavarnak.

De langyosék az egész fővárost elfoglalják.

2013. júl. 6. 08:53
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
50%
Kérdezőnél a pont! Senkinek semmi baja nem lenne velük, ha nem akarnák mindenkire ráerőltetni ezt a nagy elfogadást. Ez már lassan olyan mint: Há csák ází mör cigán vagyok?!
2013. júl. 8. 12:13
 22/42 rajcziz ***** válasza:
17%

Tehát aki meleg, az szerinted bujkáljon. Ha pedig kimegy az utcára, akkor ne csodálkozzon ha megverik. Szép kis elképzelés arról, hogyan kellene működni a társadalomnak!

"Tényleg egy tinipár zavar téged? Mégis mi zavar benne, hogy a világ legtermészetesebb módján örülnek egymásnak?"

Örüljenek egymásnak, de a - te szavaiddal élve - négy fal között. Viszont akkor miért zavarjon, ha egy homoszexuális pár teszi ugyanezt? Nem hiszem, hogy ma két férfi végigmehetne az utcán kézenfogva anélkül, hogy bezsebelne néhány megjegyzést. Vagy ez megint olyan dolog, hogy a hetero megteheti, a meleg viszont kussoljon? Szerinted ennek így kellene lennie? Legyenek első- és másodrangú emberek?

"március 15-ét a melegekkel egy asztalon emlegeted"

Nem hasonlítom a kettőt egymáshoz. Csupán arra mutattam rá, hogy mennyire nevetséges a "sokba kerül az államnak" érved. A nemzeti ünnepek megünneplése is rengeteg pénzbe kerül (sokkal többe, mint egy ilyen felvonulás), vagy szerinted nem?

"saját defektjüket próbálják természetesnek kikiáltani"

Mit nevezel te természetesnek? Ami jellemző a többségre? Akkor a mozgáskorlátozottak is természetellenesek? Vagy a szellemi fogyatékosok? Ők is kussoljanak? Vagy különböző szintekre sorolod a "defekteket"?

2013. júl. 8. 13:12
 23/42 anonim ***** válasza:
Fáradhatatlan szófosó vagy, de attól még nem lesz igazad, legfeljebb megunnak.
2013. júl. 8. 13:27
 24/42 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a melegek úgy csinálnak, mintha ők ezáltal mindenkinél jobbak lennének. Ha egyenlőséget akartok, akkor minek ilyen menetet szervezni? Csak mindenkivel megutáltatjátok magatokat! (Onnan tudod, hogy elvesztettél egy vitát, hogy a másik szavait kezded kiforgatni)
2013. júl. 8. 13:56
 25/42 rajcziz ***** válasza:

Nem azt akarják bizonyítani, hogy jobbak másnál, hanem hogy egyenlőek másokkal. És amíg ez nincs így, igenis joggal rendeznek meneteket. Egykoron a nőknek nem voltak választójogaik (mielőtt rámfognátok, nem hasonlítom a nőket a melegekhez, csupán párhuzamot vonok a két jogegyenlőtlenség között), ezért egy idő után szépen mindenféle felvonulásokat és tüntetéseket szerveztek.

(A válaszokat pedig nem kiforgatom, hanem rámutatok, szerintem hol vannak logikai buktatók az érvelésetekben.)

2013. júl. 8. 13:59
 26/42 anonim ***** válasza:
33%
Igen, de a nők nőként tüntettek, a melegek pedig mindenféle undorító, és vérlázító hacukába, félmeztelenül vonulnak. Nézz végig a történelmen, semmi baja nem volt a melegekkel senkinek, nagy feltalálók festők melegek voltak és senkit sem érdekelt. Amint elkezdték ránk erőltetni ezt a nagy elfogadást rögtön megutáltuk őket! Valahol előjött, hogy ha a fiam meleg lenne mit tennék. Nos, nem nevelnék a fiamból meleget! Az ilyen felvonulások lényegében toborzók! Gyerekeknek megtettszenek a színes ruhás bácsik, és ha valaki nem mondja meg nekik, hogy azért ez nem egészen így van elfertőzi az agyukat(bocs, ezt nem tudtam másképp mondani). Szerintem a "normális" melegek sem szeretik az ilyen felvonulásokat, mert rossz fényt vet rájuk.
2013. júl. 8. 14:07
 27/42 rajcziz ***** válasza:
68%

"a melegek pedig mindenféle undorító, és vérlázító hacukába, félmeztelenül vonulnak"

Hú micsoda sztereotípia! Nézz már végig légyszíves egy budapesti melegfelvonuláson készült galériát, mielőtt ilyeneket állítasz!

"nem nevelnék a fiamból meleget!"

Tehát szerinted a homoszexualitást belenevelik a gyerekbe?

"Az ilyen felvonulások lényegében toborzók!"

Egy kérdés: neked hányszor fordult meg a fejedben, hogy melegnek állj, látva a felvonulást? Attól senki sem lesz meleg, hogy lát más melegeket. A szexuális orientáció nem ragályos! Ha így lenne, nem létezne homoszexualitás, mivel a heteroszexuális többség már rég beolvasztotta volna őket. Vagy te mégis hogy gondolod ezt a "megfertőzést"? Vagy csak a homoszexualitás terjed így, a heteroszexualitás nem?

"rossz fényt vet rájuk"

Hát, ahogy én végignéztem az idei felvonuláson készült képeket, nem láttam egyet sem, ami miatt a melegeknek szégyenkezni kellene.

2013. júl. 8. 14:16
 28/42 anonim ***** válasza:
Mindenre van már jól begyakorolt ellenérve, kár a gőzért. Neki ez központi kérdés, nekünk a százezredik a sorban. Mintha egy rangidős Jehova tanúját győzködnél, hogy nem jól látja a dolgot.
2013. júl. 8. 14:17
 29/42 anonim ***** válasza:

Tudod mit, nem is tudom miért akarlak meggyőzni, nyugodtan buzuljál, bénítsd le a belvárost, torzítsd el az emberek elmélyét, ziláld szét a családokat, engem nem érdekel! Melegne lenni nem "születési rendellenesség", hanem elmebetegség, természetellenes, és aki ezt támogatja az nagyon befolyásolható. A társadalom legalja, és bármilyen mérges kommentet írhattok, nem fogom elolvasni, mert meggyőzni úgysem tudlak! Bibliában is van egy rész, ami erre vonatkozik:

18:22 Thou shalt not lie with mankind, as with womankind: it is abomination. (Leviticus 18:22 KJV)

20:13 "If a man also lie with mankind, as he lieth with a woman, both of them have committed an abomination: they shall surely be put to death; their blood shall be upon them." (Leviticus 20:13 KJV)

2013. júl. 8. 14:27
 30/42 anonim ***** válasza:
Érdekelne a dolog hatásossága. Van arról valami statisztika, hány homofób vált a felvonulások hatására elfogadóvá?
2013. júl. 8. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!