Miért jó? (bővebb lent)
hogy miért akarnak felnőni?
nos,szerintem ebbe belejátszik az is,h ma már elég hamar elkezdik a fiatalokat felnőttként kezelni (családi dolgok rátestálása,pályaválasztás stb.),viszont nem fektetnek elég hangsúlyt,az értelmi és a lelki fejlődésre.az meg evidens,h a gyerekek minden korban megpróbálták játszani a felnőttet,de amíg ez régen 1 normális szociális viselkedésforma volt,ma már átcsapott kulturális és morális anarchiába.ez köszönhető többek között annak,h a média célközönségként a tiniket pécézte ki,akik igen jól befolyásolhatók.(ezt az előző hozzászóló igen szépen kifejtette a másik oldalról nézve).ezért is mutogatják magukat,mert a felnőttek is ezt teszik,és ha megnézel 1 fiataloknak szóló TV-csatornát,ott is nem egyszer kimázolt libák miniruhába pózolnak,elhitetve másokkal,h ilyen a nagybetűs élet.
a sminkelés is ilyen dolog a lányoknál,bár ez még önmagába nem lenne akkora gond,az persze más kérdés h nagyon idiótán néznek ki.az h szeretsz könyvet olvasni,sztem nem számít cikinek,de lehet h a te osztályodba még igen,nálam a gimibe igen népszerű csajokat,igen sokszor látok olvasni.
JB tényleg a zeneművészet legalját képviseli,így érthető h sokan szidják,bár az is igaz,h sokan csak divatból,mert az is menő... igazad van abban is,h elfogadónak kell lenni,engem ezért se zavar,ha valaki szereti pl a technót,de azt senki ne próbálja megmagyarázni,h hasonló eszmei értéke van,mint mondjuk 1 sokatmondó rap-számnak,vagy 1 jól hangszerelt metálnak.(persze ez csak az én véleményem...)
örülök h te 1 értelmesebb lány vagy.ne kövesd a birkacsordát,mert előbb-utóbb vágóhídon kötsz ki... :)
legyél mindig érdeklődő és nyitott a világra,ugyan akkor megfontolt és elővigyázatos is.remélem tudtam válaszolni a kérdésedre,és igen,közhelyes tanácsot adtam,de szerintem nagy igazság van benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!