Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi legyen a barátnőmmel?...

Mi legyen a barátnőmmel? (bővebb lent)

Figyelt kérdés

Az LB-m olyan alakokkal haverkodik, akiktől engem kiráz a hideg. Több évvel is idősebbek nálunk, és bulikon olyan részegek, amit szerintem egy tizenöt-tizenhat éves nem engedhet meg magának... :S Ilyen ismerősei/barátai vannak a barátnőmnek és nagyon féltem. Tudom, hogy nem szabhatom meg, kivel legyen, de az, hogy tizenhárom évesen olyan képek készülnek róla, amikre nem emlékszik, mert akkor úgy be volt rúgva, szerintem nem normális. És ezt sem tőle tudom, hanem valaki mástól. Nekem az ilyeneket sosem mondja el, és már félek.

Szinte mindent kipróbált: vPipa, cigi, pia (rendesen), talán drog, egyedül még a szexet nem, de már ebben sem vagyok olyan biztos. Lányokkal csókolózik, csak úgy buliból, pedig hetero, és annyira bánt, hogy egyre durvább lesz a helyzet. Tudom, most 13 évesen még nagyon kicsi vagyok, de könyörgöm, ő is ugyanekkora!

Nem tudom, mit tegyek, segítsetek! Maradjak mellette, vagy kerüljem el? Nem hiszem, hogy ebből már ki fog tudni mászni, de nagyon aggódom érte. :( :(

2011. jan. 21. 16:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Hülye p.icsa, ne haragudj hogy ezt mondom, nem téged szeretnélek megbántani, de ez a véleményem.

Sosem értettem miért hiszi azt valaki, hogy akkor lesz menő, hogyha iszik, tép, ismeretlenekkel dug stb.

Szerintem ez pont fordítva van, akkor vagy igazán jóarc, hogyha egy éjszakát úgy tudsz végigbulizni, hogy nagyon jól érzed magad, mégsem vagy holt részeg vagy nyomtál magadba egy kiló anyagot.

Így legalább emlékezni fogsz a részletekre is és nem kell attól tartanod, mikor találkozol magaddal a napiszaron.

Szerintem simán hagyd ott, tudom nem lehet most könnyű neked, de biztosan van olyan a közeledben, aki értelmes, normális és 13 évesen nem az az életcélja, hogy minél több buliban amortizálja le magát.

2011. jan. 21. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!