Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem lennék normális, csak...

Nem lennék normális, csak mert 30 éves korom előtt semmiképp sem akarok gyereket?

Figyelt kérdés
Az összes barátnőm komplett idiótának néz emiatt, ők már 25 éves koruk előtt nayává akarnak válni, de én nem. Nekem fontosabb, hogy kiéljem magam, ismerkedjek, szórakozzak, utazgassak, dolgozzak, és amikor készen állok az anyaságra, akkor jöjjön csak a kis csöppség. Ez ennyire nem helyes hozzáállás? Ráadásul sok helyen látom, hogy szidják azokat az anyákat, akik kicsit később vállaltak gyereket.
2009. okt. 14. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Csak akkor érdemes gyereket szülni,ha vállalod az anyasággal járó kötelességeket.Az viszont igaz,hogy ha későn szülsz,akkor lehetnek problémák a terhességgel stb.És arra is gondolj,hogy 50-60-évesen sokkal több gondod lesz a l8-20 éves gyerekkel,mint ha fiatalabb anyuka vagy.
2009. okt. 14. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Sztem felelősen gondolkodsz.

Nincs ezzel semmi baj.

2009. okt. 14. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy most?
2009. okt. 14. 17:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Most 20. Tudom, hogy távol van még, de én így akarom élni az életem, nem fiatalon szülni, nekem gyerek kell, nem egy jó barát, vagy barátnő, aki bennem fejlődött ki.

Egyébként anyukám 30 éves kora körül szült meg, semmi baj nem volt azza, hogy most már 50 felé jár.

2009. okt. 14. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem az elsö 20 évesen lett, nagyon örköltem neki, annak ellenére, hogy nem tervezett volt.

Utánna 30 évesen szültem ujra (oka volt, de nem tartozik ide), és ezt a gyereket is örömmel vállatam.

A korai szülésnek elönye, hogy mivel fiatalabb az ember, még jobban elviseli a kevés alvás, összevissza napirend stb-t, a késöbbinél viszont egyértelmüen több a türelem és higgadtabban áll a gyerekhez.

Amit látod, mindekettönek van elönye is, ha te 30 évesen akarsz gyereket, az is csak a te dolgod.

Viszont az is sokszor elöfordul, hogy amikor akarsz, akkor nem jön mindjárt össze, tehát lehet, hogy csak jóval késöbb lesz babád. Egy barátnöm pl. 30 évesen akart csak gyereket, és 40 lett, mire siekrült neki, pedig mindketten teljesen rendben voltak.

2009. okt. 14. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
akkor max 2-3 évet várj és szülj, na, et így optimális, nem kell 30 éves korig várni
2009. okt. 14. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne mondj ilyeneket! Jön a bumm és kész.... :D Komolyra fordítva: ráérsz, igazad van. Élj, tanulj, vagy anyagilag szedd meg magad stb. De az is lehet, hogy 5 év múlva máshogy gondolkozol.
2009. okt. 14. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!