Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit csinalhatnak...

Ilyenkor mit csinalhatnak velem? 14/F

Figyelt kérdés
Hollandiaban lakom es majd valamikor az oszi szunetben megyunk haza,es a biztonsag kedveert magammal viszem a pillangokesemet(Volt egy baratom magyarorszagon aki meselte hogy a ciganyok ki akartak rabolni,de mivel focizik jol tud futni,igy nem kaptak el)ha esetleg baj lesz.Mivel en gombolyubb alkat vagyok ezert a futas nem jatszik,igy marad a vedekezes. Tegyuk fel hogy este 7 korul megyek az aluljaroban es ott van egy 4 fobol allo cigany csapat. Beszologatnak stb. utana pedig le akarnak fogni.Onvedelembol megszurhatom az egyiket ha szukseges?(Mivel tudok egy par trukkot,eloszor csak megporgetnem a kest,hatha beiednek,de mi van ha nem?) Lehet ebbol valamilyen problemam?(fiatalkoruak intezete stb)Ertelmes valaszokat kerek,es igen....vannak eloiteleteim,talan rasszista is vagyok. 14/F
2009. okt. 12. 21:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem az lenne, hogy a cigányok megtámadtak, haem az hogy meg akartad késelni őket tuti, emlékezzünk csak szegény öregember esetére saját portáján belül áramot vezetett egy kis kerítésbe, a cigány belehalt, aki betört hozzá az egyik 2en kórházba kerültek vagy csak egy de tök mind1 ők törtek be az öreghez, és szegény cigányokat védi még a tv is mert megélhetési bűnözés. Másik meg az hogy mióta lehet repülőre kést felvinni?
2009. okt. 13. 09:53
 12/20 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat!Ki mondta hogy repulovel mennenk? :)

(Hulye azert nem vagyok XD) mindig autoval megyunk.

2009. okt. 13. 18:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Használj a kés helyett USP-t vagy Glock 18-at vagy esetleg desert eaglet. :)
2009. okt. 15. 03:05
 14/20 A kérdező kommentje:

A Deasert eagle mar ugy is regota tetszett:)

:D

2009. okt. 15. 18:10
 15/20 anonim válasza:

az okosoknak:

hogyan veszi el a késed?

2009. nov. 11. 19:45
 16/20 anonim válasza:
A btk szerint a támadással egyenértékű védekezést lehet végrehajtani, ha kést látsz nálunk (elővéve de csak ha a klipszet látod már az is jó) akkor természetesen jogod van önvédelemhez.
2009. nov. 11. 19:49
 17/20 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt!
2009. nov. 12. 07:38
 18/20 anonim válasza:
Szia. Szerintem jobb,ha inkabb nem is mesz Magyarorszagra.. :) Nagyon szomoru dolog,ha valakinek igy kell megindulni szulohazaja fele,hogy melyik sarkon fogjak kinyirni a ciganyok... En ugy oldom meg a dolgot,hogy inkabb nem is megyek vissza..
2010. ápr. 5. 01:55
 19/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolso!

Nagyon sajnalom hogy igy beszelsz a hazadrol,de sajnos logikus ahogy gondolkodsz.En se szivesen mennek haza,de ott vannak a barataim,nagyszuleim.A honvagy ellen nem tudok mit tenni.Es mivel kiskoru vagyok amugy se lenne valasztasom hogy hazalatogatok-e vagy maradok.

2010. ápr. 5. 15:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 8cm-s kést simán belebaszhatsz az egyik cigány gyerek lábába, abba nem hal bele
2010. jún. 29. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!