Ilyet csinálhatnak? Ilyenkor mit tudok tenni?
Év végén úgy volt csak matekból bukok de még volt egy esélyes a magyar kérdeztem a tanárt hogy mit csináljak ne bukjak meg azt mondta hozzam be az elmaradt házidogákat behoztam azt mondta megvan a 2es erre évzárokor nézem bizonyitványt látom magyarból is meghúztak...
Erre megyek máma pótvizsgázni a tanár levan döbbenve miért jöttem be mondtam neki hogy hogyhogy miért hát megbuktam erre ő: Nem buktál meg!Legalábbis én nem buktattalak meg elmeséltem neki is mindent azt mondta nem érti de ő 2est irt be...De megiratta velem a pótvizsgát eredményt még nem tudok..
Most ilyenkor mit tudok tenni?
Lehet h oszid valamit elnézett,mert ő írja a bizit... asszem a matek meg a magyar egymás alatt van, a naplóban is meg a biziben is... egyébként elvileg kapsz levelet azokról a tárgyakról, amiből pótvizsgáznod kell, abban csak a matek volt?
Majd a tanárral és az osziddal közösen nézzétek meg a tavalyi naplót és a bizit...
mostmár úgyis mindegy, nem?
de tényleg jól le lettél cidáztatva. színvonalas iskola lehet.
Mondjuk ha a magyartanár nem akart megbuktatni, akkor csak nem húzott meg a pótvizsgán...
Az meg furcsa, hogy nem küldenek levelet a pótvizsgáról, úgy lenne hivatalos...
Egyébként megkérdezhetem, hogy hanyadikos vagy? Lehet, hogy a magyartanárod összekevert valakivel, de ha meghúzott a tanár, akkor menjetek oszihoz, igenis csapj az asztalra, mert ez így nagy kib@szás ellened...
9dikes vagyok szakmunkásképzőbe...
Pénteken derül ki átmentem e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!