Elköltöznél Magyarországról? Ha igen, hova?
Figyelt kérdés
Nekem nagy álmom Amerika. Oda fogok menni *-* Veletek hogy van ez?2009. okt. 9. 20:34
1/49 anonim válasza:
Nekem Anglia, bár azt nem mondanám, hogy az az álmom, inkábbcsak tudnék ott élni. Nagyon tetszik az egész ország hangulata, építészeti stílusa, még az időjárás is (utálom a meleget).
3/49 anonim válasza:
én szlovák vagyok én meg oda költöznék miert akarsz elköltözni?
4/49 anonim válasza:
amerika az álmod meny ki probáld ki ugy jösz haza mint a sic
5/49 anonim válasza:
Nem költöznék el sehova,Amerikába pedig végképp nem.
7/49 anonim válasza:
Olaszország, ha jó meló lenne ami nem erotikus.
8/49 anonim válasza:
Olaszország, ha jó meló lenne ami erotikus.
9/49 anonim válasza:
Egyelőre itt is jól megvagyok, és itt vannak a családtagjaim, barátaim, de ha itt bármilyen szempontból lehetetlen helyzetbe kerülnék, akkor Spanyolországba mennék. Szép és biztonságos ország, kellemes az éghajlata, kedvesek és nyitottak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!