16 éves,3/4 részben cigány srác vok, a családomban mindenki dolgozik, én és az öcsém jól tanulunk. Kell félnem a Magyar Gárdától vagy a Jobbiktól?
Csak olvasd el ezt a cikket:
Hát feltétlen kommentelnem kell ezt. Figyelj, nekem van Gárdista haverom, és van bejárata a Jobbikhoz is. Már miért kellene félned a Jobbiktól, vagy a Gárdától? Ahogy kiveszem, tisztességesen él a családod, törvénytisztelő állampolgár vagy. Az a baj a "porontybiznisz"-ben utazókkal, hogy nagyon elengedte őket az állam, bármit megtehetnek. Ezt az mszp azért csinálta, mert nagyon jól tudja, hogy számíthat az egy tál lecsóért megvehető cigány szavazókra. Igen, most űgy tűnik, hogy nagyon harsány szellemben virít, tevékenykedik a Gárda, de nem tudom, tudsz-e esetleg arról, hogy a Magyar Gárda egy cigánylakta faluban cigányokkal rakták együtt a homokzsákot az árvíz idején? A rendes cigányt nem hogy senki se bántja, hanem még az oldalára is állnak. Ha bármi összetűzés kerül a bőrszíned végett, akkor rám számíthatsz.
Msn: celeron1956@windowslive.com
én nekem mindig is voltak jófej cigány haverjaim az iskolában, amikor még ott sem a neoliberális oktatás dúlt, és ha hiszed, ha nem, a cigányok védtek meg a magyarokkal szemben a suliban. Akkor természetes volt, ma már furcsa. Maradj továbbra is annak, aki voltál, és 100 %, hogy nem fognak bántani. Húúú, hogy is juthat valakinek az eszébe ilyen, aki igyekszik??? ;)
Nem akarlak befolyásolni, de nyugodtan elmehetnek a szüleid is szavazni a Jobbikra, ugyanis nektek is jobb lesz, mivel a JObbik ingyen biztosítaná, és újra állami kézbe venné a tankönyvkiadást.
Mindenekelőtt sok sikert kívánok az életedben! Bárcsak minden cigány olyan lenne, mint Te :)
Ha a családod be tudott ileszkedni a társadalomba, dolgoznak, becsületesek, akkor szerintem nincsen félnivalód. Igaz, sajnos nagyon sok buta ember van, aki hajlamos általánosításokra, de azoknak csak az arcuk nagy. A holokauszt lehetősége pedig a mai világban, egy ilyen kis országban kizárt. Csak a hisztiző, ellentéteket szító roma, és nem roma vezetők riogatnak ezzel! Hiszen a mai politikának pont ez az érdeke. Szerinted miért teszik lehetővé, hogy a kisebbség segélyekből jobban meg tudjon élni, mint mi? Ezzel lehet a legjobban felhergelni a dolgozó, adófizető népet!
A feleségem roma. Az egész családja becsületes, dolgos. Be is tudtak illeszkedni, a környezetük 100%-osan befogadta őket.
32f
Honnan veszed, hogy a JObbik nem fog kormányozni?
Fog, csak legfeljebb 2014ben. De akkor se lesz itt semmiféle holokauszt XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!