Ti elhiszitek ezt a szolnoki gyilkolós storyt?
szóval egy menő vállalkozót csak úgy lelő egy amolyan "senkibb" idősebb ember, aztán lőn bravúr, estére elfogta a TEK, hihetetlen ... persze már az első percben tudták , kit kell keresni.
Nektek nem bűzlik ez már megint?
nekem inkább az jön le, hogy ez is egy olyan eset, ahol már a megtörténéskor tudják h soha a büdös életbe nem derítenek ki semmit, aztán fogtak egy szerencsétlen palimadarat, erre kell "találni" vkit.
csak tudnám, mi az a fene nagy indok, ami miatt meg kellett ölnie, de hát sebaj, majd kitalálnak vmit.
Nektek ez teljesen tiszta? Egész nap tele az utcák a TEK-es autókkal, aztán meg lazán a semmiből este megérkezik a rendőrautó az ürgével. nem úgy nézett ki mint akit fél napig hajkurásztak, na de ok, nem tudhatjuk végül is.
mi a vélemény? (nekem ezek a TEK-es storyk amúgy is mindig bűzlenek, és legtöbb erősen önigazolás-szagú, de annak, aki kicsit is bele lát a dolgokba, igen sántítanak a körülmények sztem)
na tessék!
és nem igazam volt? .... ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!