Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti elhiszitek ezt a szolnoki...

Ti elhiszitek ezt a szolnoki gyilkolós storyt?

Figyelt kérdés

szóval egy menő vállalkozót csak úgy lelő egy amolyan "senkibb" idősebb ember, aztán lőn bravúr, estére elfogta a TEK, hihetetlen ... persze már az első percben tudták , kit kell keresni.

Nektek nem bűzlik ez már megint?

nekem inkább az jön le, hogy ez is egy olyan eset, ahol már a megtörténéskor tudják h soha a büdös életbe nem derítenek ki semmit, aztán fogtak egy szerencsétlen palimadarat, erre kell "találni" vkit.

csak tudnám, mi az a fene nagy indok, ami miatt meg kellett ölnie, de hát sebaj, majd kitalálnak vmit.

Nektek ez teljesen tiszta? Egész nap tele az utcák a TEK-es autókkal, aztán meg lazán a semmiből este megérkezik a rendőrautó az ürgével. nem úgy nézett ki mint akit fél napig hajkurásztak, na de ok, nem tudhatjuk végül is.

mi a vélemény? (nekem ezek a TEK-es storyk amúgy is mindig bűzlenek, és legtöbb erősen önigazolás-szagú, de annak, aki kicsit is bele lát a dolgokba, igen sántítanak a körülmények sztem)

2013. máj. 27. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, ugyanis a NAV-nál dolgozom, így hallottam és láttam, ahogy kiabált a nő vérző fejjel. Nem tudta, mit mond, össze-vissza beszélt. A biztonsági őrünk hívta ki a rendőröket, akikkel utána a házhoz ment. Viszont azt, hogy elfogták a tettest, most hallom először - mondjuk nem is a piac környékén élek, és nem voltam sehol 7 után.
2013. máj. 27. 21:59
 2/3 A kérdező kommentje:
ja ok, azt nem kétlem h megtörtént csak azt nem h ez az illető volt
2013. máj. 27. 22:02
 3/3 A kérdező kommentje:

na tessék!

és nem igazam volt? .... ennyi!

2013. máj. 29. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!